Beria Özden'e Yönelik Şok Suçlamalar

Beria Özden'e yönelik şok suçlamalar ortaya çıktı! Detaylar için hemen tıklayın ve olayın perde arkasını öğrenin. Skandal iddiaların detayları burada!

Beria Özden'e Yönelik Şok Suçlamalar

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Yunus Emre’nin eşi Beria Özden için Yağmur Sarnıç’tan şok suçlamalar geldi. İşte okuyan herkesin şaşkınlık yaşadığı o açıklamalar…

Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu Yakınlaşması

Survivor All Star 2024'te yer alan Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşması sonrasında Beria Özden devreye girdi. Sosyal medyada ve programlardaki açıklamalarıyla Türkiye gündeminde yer alan Beria Özden için devreye Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç girdi.

Yağmur Sarnıç'ın İddiaları


Yağmur Sarnıç'ın İddiaları

Yağmur Sarnıç Beria Özden için kullandığı ifadeler ile herkeste büyük şaşkınlık yaratırken bu açıklamalara Özden’den çok net bir yanıtın gelmemesi de dikkat çekti. Yağmur Sarnıç'ın iddialarına göre Yunus Emre, şantaj nedeniyle Beria Özden ile evlenmek zorunda kalmıştır.

Beria Özden'in Yanıtı

Gözlerin çevrildiği Beria Özden ise iddiaların geçerli olmadığını ve Yağmur Sarnıç'ın yalan attığını belirtti. Tüm bu süreçte sessizliğini koruyan Beria Özden, iddiaların asılsız olduğunu savundu.

Yağmur Sarnıç'ın Kararlı Tavrı

Yağmur Sarnıç, açıklamaları sonrasında Beria Özden’in kendisini arayarak şantajda bulunduğunu iddia etti. Kimseden korkmadığını ve geri vites yapmayacağını belirten Sarnıç, durumların aynı şekilde devam etmesi halinde kayıtları açık bir şekilde paylaşacağını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER