Elvis Presley'in kızı Lisa Marie hayatını kaybetti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre açıklama yapan annesi oyuncu Priscilla Presley, kızının ölümünü doğrulandı. Presley yaptığı açıklamada, “Güzel kızım Lisa Marie’nin aramızdan ayrıldığını üzüntüyle paylaşmak zorundayım.

Elvis Presley'in kızı Lisa Marie hayatını kaybetti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre açıklama yapan annesi oyuncu Priscilla Presley, kızının ölümünü doğrulandı.

Presley yaptığı açıklamada, “Güzel kızım Lisa Marie’nin aramızdan ayrıldığını üzüntüyle paylaşmak zorundayım. Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadındı” dedi.

Bayan Presley’in evinden sabah erken saatlerde evdeki birinin kalp krizi geçirdiğine dair bir telefon alındıktan sonra sağlık görevlileri giderek Presley’i stabilize etmek için tedavi uyguladı.

Ardından da West Hills yakınlarındaki yerel bir hastaneye götürüldü.

Lisa Marie Presley tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


BİRKAÇ GÜN ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞTI


Elvis Presley Enterprises’ın yöneticisi olan Lisa Marie Presley 8 Ocak’ta da babasının eski evinin önünde, arkadaşları ve ailesiyle rock ikonunun 88. doğum gününü kutlamıştı.

Presley törende şunları söylemişti: “Teşekkürler. Seni özledim. Beni evimden çıkarabilecek tek kişinin sen olduğunu söyleyip duruyorum. Şaka yapmıyorum.”

Memphis’te babasının doğum gününü kutladıktan sonra da Presley, Elvis filminin oyuncu kadrosu ve ekibiyle yıldızlarla dolu bir Hollywood partisi için Los Angeles’a döndü.

Hatta annesi Priscilla Presley ile Elvis Presley’i canlandıran Austin Butler’ı desteklemek için salı gecesi gerçekleşen Altın Küre Ödülleri’ne katıldı.

Şarkıcı-söz yazarı olan Presley, babası 1977’de 42 yaşında öldüğünde henüz 9 yaşındaydı.


Elvis Presley'in kızı Lisa Marie hayatını kaybetti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER