ENDER SARAÇ'IN EŞİNE SALDIRDIĞI ANLAR İLK KEZ SACİTASLAN.COM 'DA

Olay Benan Saraç'ın sosyal medya hesabında paylaştığı videolarda eşi Ender Saraç'ın telefonunu elinden alarak kendisine şiddetli bir şekilde saldırdığı anları paylaşması ile ortaya çıktı. Benan Saraç; paylaştığı videolarda, Ahmet Uslu isimli kişiden karakola giderek şik.

ENDER SARAÇ'IN EŞİNE SALDIRDIĞI ANLAR İLK KEZ SACİTASLAN.COM 'DA

Olay Benan Saraç'ın sosyal medya hesabında paylaştığı videolarda eşi Ender Saraç'ın telefonunu elinden alarak kendisine şiddetli bir şekilde saldırdığı anları paylaşması ile ortaya çıktı.


Benan Saraç; paylaştığı videolarda, Ahmet Uslu isimli kişiden karakola giderek şikayetçi olduğunu anlatarak şu ifadeleri kullandı: "Çok şey biliyorum çünkü ben bir anneyim. Evlatlarım herşeyden önce gelir. Lakin bazı şeyleri destekleyemem. Her zaman doğruların yanında oldum iyiyim hamdolsun... Gücümü rabbimden alırım. Rabbime karşı gelenler utansın derim. Ateşten gömleğimi giyer ateş olur doğrudan vazgeçmem"

Benan Saraç'ın video çektiği anlarda eşi Ender Saraç'ın kendisine saldırması izleyenleri şok etti.

Benan Saraç'ın yaptığı başka bir yorumda ise, "Eşim hem eş hem baba olarak yanımda olmadı. Beni bir kadın olarak bu adamın karşısında yalnız bıraktı" demesi gözlerden kaçmadı.

Eşinin şiddetine maruz kalan Benan Saraç, sosyal medya hesabından eşi Dr. Ender Saraç'ı takipten çıkarıp ismini "Benan Kurtuluş" olarak değiştirdi.

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER