Hande Ataizi: "Bodrum'a gitmek için sabırsızım"

Karantina günlerini oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile evde geçiren Hande Ataizi, yakın zamanda tatile gideceklerini söyledi.

Hande Ataizi:

Karantina günlerini oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile evde geçiren Hande Ataizi, yakın zamanda tatile gideceklerini söyledi. Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından meşhur oyuncu, "Leon, 9 ay önce geniz eti büyümesi nedeniyle ameliyat olmuştu. Kulağındaki tüp düşmeyince geçtiğimiz hafta minik bir operasyonla onu aldılar. Henüz geçmemiş" dedi.

"O ameliyat yeri biraz düzelsin doktordan izin alır almaz Bodrum'a tatile gideceğiz. Zaten bu durumda denize de giremez çocuk. Yerim olmasa otelde tatil falan yapamam, en güvenli yer şu ortamda yeniden yuvamız."

Bodrum'da şezlong fiyatlarının bin TL'yi bulduğu haberleri hakkında konuşan Ataizi, "Tatil ve şezlong fiyatları uçmuş diyorlar gidip göreceğiz ama her yerin bin TL'ye şezlong satacağını sanmam. Salgın durumundan faydalanmayıp, fiyatları artırmayan yerler de var" ifadelerini kullandı.

Hande Ataizi, sevgilisi Sağlıklı Aydoğdu ile planladıkları düğünü ertelediklerinin hatırlatılması üstüne, "Demin tarih emin yok lakin ortalık bir sakinleşsin öyle düğünü yapacağız" biçiminde konuştu.

Güzel oyuncu, geçtiğimiz ay da 2020'nin melun olduğuna inandıklarını bu nedenle düğünü seneye erteleyebileceklerini söylemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER