Hanife Gürdal'dan 'o iddialara' yanıt!

Katıldığı evlilik programlarıyla kısa sürede yıldızı parlayan ve sonrasında başörtüsünü çıkardığı için aylarca konuşulan Hanife Gürdal, 2 hafta önce fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu. Yeni yılı ailesiyle birlikte kutlayan Gürdal, dün akşam yaptığı.

Hanife Gürdal'dan 'o iddialara' yanıt!

Katıldığı evlilik programlarıyla kısa sürede yıldızı parlayan ve sonrasında başörtüsünü çıkardığı için aylarca konuşulan Hanife Gürdal, 2 hafta önce fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu. Yeni yılı ailesiyle birlikte kutlayan Gürdal, dün akşam yaptığı son paylaşımla hakkındaki o iddialara yanıt verdi.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Hanife, dikkat çeken bir gönderi daha yanıtladı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Hanife, dikkat çeken bir gönderi daha yanıtladı.

"2019'u aşkla uğurluyorum" diyerek paylaşım yapan Gürdal, "Hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve birlik diliyorum. Sevmeyi bildiğiniz sevilmeyi hak ettiğiniz bir 2020 diliyorum. Biraz geçmişten en çokta yakın geçmişten çok sorduğunuz soruların cevabını verdim kaydırarak bakabilirsiniz" diyerek nikahında çektirdiği aile fotoğraflarını paylaştı.

HAMİLELİK İDDİALARINI Tİ'YE ALMIŞTI 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre öte yandan nikahın bu kadar hızlı olmasının sebebinin bebek olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları ciddiye almayan Hanife, eşiyle bir paylaşımda bulunarak "Kemal hamile" demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER