İbrahim Çelikkol ve arkadaşlarının dövdüğü şahıs konuştu

Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre Muğla Akyaka'da İbrahim Çelikkol ve 6 arkadaşı sörf eğitmeni Bahadır Kılınç'a saldırarak elmacık kemiği ve burnunun kırılmasına sebep olmuştu.

İbrahim Çelikkol ve arkadaşlarının dövdüğü şahıs konuştu

Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre Muğla Akyaka'da İbrahim Çelikkol ve 6 arkadaşı sörf eğitmeni Bahadır Kılınç'a saldırarak elmacık kemiği ve burnunun kırılmasına sebep olmuştu. Çelikkol ve arkadaşlarının Akyaka Jandarma Karakolu'nda verdikleri ifadede, olayın alkolün etkisiyle meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi. İbrahim Çelikkol ile birlikte 7 kişinin saldırısına uğrayan Kılınç, olayı ilk defa anlattı.

Kapalı olan işyerinin önünde, telefonla aradığı arkadaşı Kağan Akkaya'yı beklediği sırada Çelikkol ve arkadaşlarının bir kişiyi dövdüğünü gördüğünü söyleyen Kılınç, "Dövdükleri kişiyi tanıyordum. Ayırmak için araya girdiğim anda 6-7 kişi bana saldırdı. Bu sırada arkadaşım Kağan geldi, beni kurtardı. Eğer gelmeseydi daha döveceklerdi. Elmacık kemiğimde kırık, burun kemiğimde çatlak var" dedi. Kılınç, Akyaka Jandarma Karakolu'na giderek, "Karanlıktı ve yaşanan arbedede bana kimin vurup vurmadığını tam olarak bilmiyorum. Aralarında İbrahim Çelikkol'un da bulunduğu 7 kişiden şikayetçiyim" diyerek şikayetçi oldu.

HUSUMETİMİZ YOKTU

Olay gecesi 5 saat Akyaka Jandarma Karakolu'nda tutulan Çelikkol ve arkadaşlarının da ifadelerinde, "Husumetimiz, aramızda önceden yaşanan bir sorun yok. Tamamen alkolün etkisiyle oldu. Böyle olmasından biz de üzgünüz" diye ifade verirken, Çelikkol'un ise, "Ben kavgayı ayırmaya çalıştım, dövmedim" dediği öğrenildi. Öte yandan, Akyaka'da rüzgar sörfü yapan Çelikkol ile rüzgar sörfü eğitimi veren Kılınç'ın ortak tanıdıklarının, olayın soğumasının ardından tarafları barıştırma girişiminde bulunacakları öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER