İbrahim Tatlıses İkiz Torunlarına Dua İstedi

İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu duyurdu ve X’de paylaştığı gönderisinde sevenlerinden dua istedi.

İbrahim Tatlıses İkiz Torunlarına Dua İstedi

Geçtiğimiz günde torun sevinci yaşayan İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu duyurdu ve sevenlerinden dua istedi. 

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu olan İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebekleri dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi. Ünlü çifti ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

İdo Tatlıses ve Eşi

Oğullarına Babasının İsmini Verdi

Oğullarına babasının ismini veren İdo Tatlıses ilk paylaşımını yayınlamıştı. İkizlerinin adını İbrahim Ayel ve Sinan Emir koydu.

İkiz torunlarından birinde sağlık durumuyla ilgili bilgi veren İbrahim Tatlıses birinin kalbinde problem olduğunu X’de paylaştığı sosyal Medya hesabından açıklayıp takipçilerinden dua istedi.

https://twitter.com/imparatoribo/status/1750419189280518199

İdo Tatlıses eşinin doğum gününü İnstagram hesabından eşini paylaştığı gönderide kutladı. Açıklama da “Canım eşim, iki gün önce gelen ikizlerimizle birlikte, senin doğum gününü daha da özel hale getirdin. Kalbimde hissettiğim sevgiyi kelimelere dökmek zor, ama seninle geçen her anımda daha da derinleşiyor. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.” dedi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER