İki Ünlü İsmin Romantik Görüntüleri Objektiflere Yakalandı!

2023'ün Eylül ayında evlenen çift, Chris Evans ile Alba Baptista, geçtiğimiz hafta sonu çıktıkları gece gezmelerinde romantik anlar yaşadı.

İki Ünlü İsmin Romantik Görüntüleri Objektiflere Yakalandı!

2023’ün Eylül ayında evlenen çift, Chris Evans ile Alba Baptista, geçtiğimiz hafta sonu çıktıkları gece gezmelerinde romantik anlar yaşadı.

 

Oyuncu Chris Evans ile aynı mesleği yapan eşi Alba Baptista, sessiz sedasız bir şekilde evlendiklerini 2023’ün Eylül ayında sevdiklerine ilan etmişti.

 

Chris Evans ile Alba Baptista, sadece çok yakın arkadaşlarının ve ailelerin katıldığı gizli bir tören ile Chris Evans’ın memleketi Massachusetts’te nikâh masasına oturmuştu. Çift, Alba Baptista’nın memleketi Portekiz’de de küçük bir tören düzenleyerek dünya evine girdi.

 

Chris Evans ile Alba Baptista çifti, her ne kadar birlikte ilk kez 2022 yılında görüntülense de ikilinin 2021 yılının sonlarından beri birlikte olduğu söylentiler arasında yer alıyor.

 

Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, Los Angeles’ta çıktıkları akşam yemeğinde kadraja yakalandı. Çifte yemekte ünlü oyuncu Adrien Brody ve kız arkadaşı Georgina Chapman da eşlik ettiği görüldü.

 

Tüm Gece El Ele Ve Dudak Dudağa Görüntülendiler

 

Chris Evans ve Alba Baptista yemeğe gelirken de mekândan ayrılırken de el ele olduğu görüntülendi. Birbirlerinden bir an bile ayrılmadıkları gözden kaçmadı. Romantik anlar yaşayan yeni evli çift, birbirlerini öpücüklere boğmaktan kaçmadı. O anlar objektiflere görsellerdeki gibi yansıdı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER