Işın Karaca'nın sürpriz aşkı, eski eşinin kafasını karıştırdı!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine Odabaş, "Bir ihanet söz konusu mu?" sorusuna "Ben bunları konuşmak istemiyorum.

Işın Karaca'nın sürpriz aşkı, eski eşinin kafasını karıştırdı!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine Odabaş, "Bir ihanet söz konusu mu?" sorusuna "Ben bunları konuşmak istemiyorum. Bunları konuşmanın hiç bir anlamı yok" yanıtını verdi.

"Ben kafamda çoktan bitirdim her şeyi" diyen Odabaş yüzük parmağındaki dövme sorulunca ise "Güzel soru. Bilmiyorum. Daha karar vermedim. Gerçekten bunu da bilmiyorum" yanıtını verdi. "Sevgiliniz varmış?" sorusu üzerine öfkelenen Tuğrul Odabaş "Sevgili olmak kolay bir şey mi? Olabilir mi? Bu kadar kolay mı isim koymak?" şeklinde konuştu. "Atlar satıldı mı? Ortaklık bitti mi? Çok yazılıp çiziliyor" sorusu üzerine ise Odabaş "Ağabey yazılsın çizilsin. Herkes hak ettiği hayatı yaşar, yaşayacak..." diye konuştu.

"Konuşmak istemiyorum. Susmak iyidir, güzeldir..." diyerek röportajı sonlandıran Tuğrul Odabaş'ın yaşadığı şaşkınlık ve kafa karışıklığı gözlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER