Kim Antalya'ya geliyor

01DHA'nın haberine göre; Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos Salı günü, Antalya'daki bir otelde konser verecek.02Sahnede 2 saat kalması beklenen Lopez'i ayakta dinlemek isteyenlerin 7 bin lira ödeyeceği konser için ayrılan loca fiyatları ise 50 bin Euro'ya, yani.

Kim Antalya'ya geliyor
01Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

DHA'nın haberine göre; Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos Salı günü, Antalya'daki bir otelde konser verecek.

02Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

Sahnede 2 saat kalması beklenen Lopez'i ayakta dinlemek isteyenlerin 7 bin lira ödeyeceği konser için ayrılan loca fiyatları ise 50 bin Euro'ya, yani yaklaşık 300 bin liraya çıktı.

03Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

Antalya'dan önce Moskova'da konser verecek Jennifer Lopez'in 90 kişilik özel ekibi, ünlü şarkıcıyla birlikte 2 uçakla gelecek. Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez'in konserinde görev alacak. Lopez'in, konseri için otel yönetiminden 800 ışık talebinde bulunduğu da belirtildi.

04Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

Lopez'i locadan izlemek isteyenler için 28 loca ayrılırken ünlü şarkıcı, konseri için 1 locayı özel bir misafirine ayırttı.

05Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

Jennifer Lopez'in ayırttığı özel locada, Kim Kardashian'ı ağırlayacağı öğrenildi. Türk sanatçıların da yoğun ilgi gösterdiği konsere Demet Akalın, eşi Okan Kurt, kızı Hira Kurt, Pelin- Anıl Akil çifti, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz gibi ünlü isimlerin de gelmesi bekleniyor.

06Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri07Kim Kardashian Antalya'ya geliyor - Magazin haberleri

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER