Kıvanç Tatlıtuğ Oğlu Kurt Efe ile Sosyal Medyayı Salladı

Son zamanlarda çok sık konuşulan  Kıvanç Tatlıtuğ İnstagram hesabından oğluyla olan Fotoğrafını paylaştı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı ve tam bir aile babası olmasıyla sevilerek takip edilen bir isim. 2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ evliliklerini 2022 de Kurt Efenin doğumu ile taçlandırdı.  Aile dizisinde  başrol olarak yer alan Kıvanç […]

Kıvanç Tatlıtuğ Oğlu Kurt Efe ile Sosyal Medyayı Salladı

Son zamanlarda çok sık konuşulan  Kıvanç Tatlıtuğ İnstagram hesabından oğluyla olan Fotoğrafını paylaştı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı ve tam bir aile babası olmasıyla sevilerek takip edilen bir isim. 2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ evliliklerini 2022 de Kurt Efenin doğumu ile taçlandırdı. 

Aile dizisinde  başrol olarak yer alan Kıvanç Tatlıtuğ son zamanlarda dikkat çeken isimler yer arasında yer alıyor. Şimdilerde babalık heyecanı içerisinde yer alan Tatlıtuğ, oğlu ile yeni fotoğrafını yayınladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Oğlu

Kıvanç Tatlıtuğ Hastane Çıkışında Objektiflere Yansıdı

Geçtiğimiz aylarda oğlu ile hastane çıkışında objektiflere yansıyan Kıvanç Tatlıtuğ “Kurt Efe’nin aşısı vardı onun için geldik. Her şey yolunda gidiyor bir problem yok”  diyerek konuşmuştu.

Çift Kurt Efeyi medyadan uzak tutmaya çalışsada basın mensupları yakalamanın bir yolunu buluyor. Sık sık gündemde olan Kurt Efeyi bu sefer babası Kıvanç Tatlıtuğ paylaştı. Kurt Efenin yüzünü göstermeyen Tatlıtuğ siyah takım elbisesi ve oğlunun tatlılığı ile herkesin beğenisini kazandı. Fotoğrafı görenler “Babasına bak oğlunu al” yorumlarında bulundular. Bazı kullanıcılar ise “Yüzünü göstermeme amacınız nedir?” sorularını yöneltti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER