Kızılcık Şerbeti Başrolü Settar Tanrıöğen Son Durumu Ne?

Kızılcık Şerbeti’ndeki rolüyle son dönemlerin gündem isimlerinden Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kızılcık Şerbeti Başrolü Settar Tanrıöğen Son Durumu Ne?

Kızılcık Şerbeti’ndeki rolüyle son dönemlerin gündem isimlerinden Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Türkiye’nin usta oyuncularından Settar Tanrıöğen’in son projelerinden birisi Türkiye’de çok konuşulan Kızılcık Şerbeti olmuştu. Dizide başrolde yer alan usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşadığı beyin kanaması nedeniyle tedavi altına alındı. Sağlık sorunu nedeniyle çekimlere katılamayan ve dizide ekranlara gelemeyen oyuncunun sağlık durumu merak ediliyordu. Konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı.

Hastaneden Settar Tanrıöğen İçin Resmi Açıklama

Tanrıöğen’in tedavi gördüğü hastane yönetimi tarafından resmi açıklama da yapıldı. Açıklamada şöyle denildi;

“Hastamızın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmektedir. Klinik durumu stabildir. Bu tür beyin kanamalarından sonra ortaya çıkabilecek risklerin varlığı nedeniyle, hastamız Settar Tanrıöğen’in yakın takibi bir süre daha yoğun bakım ünitemizde devam edecektir.

Kızılcık Şerbeti Başrolü Settar Tanrıöğen Son Durumu Ne?

Settar Tanrıöğen 2 Ameliyat Geçirdi

Yaşadığı kritik hastalık nedeniyle 2 kez ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi altında kaldı. Yoğun bakım süreci sonrasında normal odaya geçen oyuncu için sevindiren haber gelmişti. Geçtiğimiz günlere gündeme gelen ilk haberlerde oyuncunun taburcu olacağı belirtilmiş ve hayati riskinin bulunmadığı söylenmişti. Ancak iyileşme sürecinin yavaş olması nedeniyle Settar Tanrıöğen’in tedavisine devam kararı alındı.

Konuyla ilgili gündeme gelen son bilgilere göre 61 yaşındaki oyuncunun ziyaretçi yasağı da devam edecek. Hastaneden ne zaman çıkacağı henüz bilinmeyen Settar Tanrıöğen’in hayati riski atlatmış olması sevenlerini sevindirdi. Oyuncunun çekimlere ne zaman devam edeceği bilinmezken en az 2 bölüm daha dizide yer almayacağı da kesinlik kazandı.

22 Ekim 1960 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, Bir Demet Tiyatro, Vavien ve Hayalet Dayı gibi yapımlardaki başarılı performansıyla büyük beğeni kazanmıştı. En son yer aldığı proje Kızılcık Şerbeti’nde ise performansının yanı sıra oyuncunun canlandırdığı karakter de Türkiye gündeminde yer aldı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER