Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif!

Baywatch' dizisinin yıldızı olarak hafızalarda yer edinen Pamela Anderson, 31 Ocak'ta gösterime girecek belgeseli 'Pamela Anderson: Bir Aşk Hikâyesi'nden (Pamela, a Love Story) önce Piers Morgan'ın programına konuk oldu. Filmde değindiği konulardan bahseden Anderson, samimi açıklamal.

Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif!

Baywatch' dizisinin yıldızı olarak hafızalarda yer edinen Pamela Anderson, 31 Ocak'ta gösterime girecek belgeseli 'Pamela Anderson: Bir Aşk Hikâyesi'nden (Pamela, a Love Story) önce Piers Morgan'ın programına konuk oldu.

Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif!


Filmde değindiği konulardan bahseden Anderson, samimi açıklamalarda bulundu.

AHLAKSIZ TEKLİF İTİRAFI

55 yaşındaki Anderson, ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un geçmişte kendisine "reddedemeyeceği bir teklif yaptığını" öne sürerek, "Bana 'bir numaralı kızı' olmam için bir daire ve araba teklif etmişti" dedi.


Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif! - Resim : 2


Pamela Anderson, Stallone'a gülerek, "Bu iki numaralı kızının da olduğu anlamına mı geliyor?" diye cevap verdiğini söyledi.

Pamela Anderson, ardından Sylvester Stallone'un kendisine, "Alabileceğin en iyi teklif bu tatlım. Artık Hollywood'dasın..." yanıtını verdiğini belirtti.


Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif! - Resim : 3

Habertürk'ün haberine göre teklifi tereddüt etmeden geri çevirdiğini sözlerine ekleyen ve "Aşık olmak istiyordum. Bundan daha azını istemiyordum" şeklinde konuşan Anderson'a Stallone'un avukatından yanıt gecikmedi.


Magazinin tozlu raflarından çıktı: Ünlü aktörden sarışın güzele ahlaksız teklif! - Resim : 4


Avukatı, Sylvester Stallone'un asla böyle bir teklifte bulunmadığını iddia ederek, "Pamela Anderson'ın müvekkilime atfettiği açıklama yanlış ve uydurmadır. Stallone, bu iddiaların hiçbir kısmının doğru olmadığının arkasında..." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER