Mehmet Aslantuğ hakkında olay iddialar!

Sanat dünyasının örnek çifti Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın evlilikleri yıllardır mutlulukla sürerken; Mehmet Aslantuğ'un 33 yıl önce aşk yaşadığı Şehriban Emirli; Asltantuğ hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu. UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programı.

Mehmet Aslantuğ hakkında olay iddialar!

Sanat dünyasının örnek çifti Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın evlilikleri yıllardır mutlulukla sürerken; Mehmet Aslantuğ'un 33 yıl önce aşk yaşadığı Şehriban Emirli; Asltantuğ hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu.

UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan Emirli; Mehmet Aslantuğ'dan iki kez hamile kaldığını ve bebek aldırdıktan sonra bir daha anne olamadığını söylerken duygusal anlar yaşadı.

ŞEHRİBAN EMİRLİ'DEN OLAY MEHMET ASLANTUĞ İDDİALARI! (VİDEO)

33 yıl sonra konuşan Emirli, "Onunla hayat arkadaşı kavramından öteydik" ifadesini kullandı.

Emirli henüz 18 yaşındayken tanıştığı Mehmet Aslantuğ’la aynı filmde oynadıklarını sonrasında aralarında tutkulu bir aşk yaşandığını ilk bebeklerini 3 aylık hamileyken Mehmet Aslantuğ’un ısrarı ve baskısı sonunda aldırdığını ileri sürdü.

Bir sene sonra tekrar hamile kaldığını ancak aynı baskılar sonrası Aslantuğ’un bulduğu bir merdiven altı klinikte aldırdığını iddia etti.

Emirli o dönem doktorların hem kendisine hem de Aslantuğ’a “Bu bir cinayet olur. Bebek 5 aylık. Anne operasyon sırasında hayatını kaybedebilir, bir daha hamile kalamayabilir.” diye uyardığını buna rağmen ikinci çocuğunu da aldırmak zorunda kaldığını ileri sürdü.

Üst üste yaşadığı bu travmalardan sonra kısır kaldığını ve Mehmet Aslantuğ’dan ayrıldığını söyleyen Şehriban Emirli “Bir daha hiç hamile kalamadım. Yaşadığım evlilik bu yüzden bitti.” dedi.

Bir dönem çok aşık olduğu Mehmet Aslantuğ’u her seferinde affettiğini söyleyen Şehriban Emirli; Mehmet Aslantuğ'un bir dönem aşk yaşadığı Merve İldeniz'den ayrıldıktan sonra kendisiyle kaçamak yaptığını söyledi.

Son olarak iki yıl önce yaşanan bir telefon konuşmasından sonraysa her şeyi değiştiğini şu sözlerle anlattı: “2018 yılında Mehmet’le konuştuk. Bana ‘Evlendin mi, çocuğun var mı’ diye sordu. Ben yıllar önceki olayları anlatıp kısır kaldığımı söylediğimde hiçbir tepki vermedi, sıradan bir şey yaşanmış ‘Hoşçakal’ deyip telefonu kapattı. Benim için Mehmet Aslantuğ o gün tamamen bitti...”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER