Mehmet Dereli'nin sperm bankasından gebe kalan sevgilisi doğum yaptı!

Sabah / Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısından... Ünlü iş insanı Mehmet Dereli'nin, baba olmak istemese de anne olmak isteyen beş yıllık sevgilisi Brezilyalı Elaine Fonseca'nın sperm bankasından hamile kalmasına izin verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz. Haberimdeki, Mehmet Be.

Mehmet Dereli'nin sperm bankasından gebe kalan sevgilisi doğum yaptı!

Sabah / Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısından...

Ünlü iş insanı Mehmet Dereli'nin, baba olmak istemese de anne olmak isteyen beş yıllık sevgilisi Brezilyalı Elaine Fonseca'nın sperm bankasından hamile kalmasına izin verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz.

Haberimdeki, Mehmet Bey'in sevgilisinin çocuğunu nüfusuna almayacağı ancak 'babalık' yapacağı detayı ise günlerce konuşulmuştu. Miami'deki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan Elaine Hanım, arife günü doğum yaptı.

OLIVIA'NIN ÜZERİNE TİTRİYOR

Miami'de doğum yapmak isteyen ancak pandemi nedeniyle Amerika'ya gidemeyen Elaine Hanım, İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Elaine Hanım, kızına Olivia adını verdi. Doğum sürecinde sevgilisinin yanından hiç ayrılmayan Mehmet Bey'in, doğumdan hemen sonra 'kızını' kucağına aldığını ve "Olivia bana bayram hediyesi oldu" dediğini öğrendim. 

BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER