Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi

Mert Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bitirdiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu’nun "Yalı Çapkını" dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayr.

Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi

Mert Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bitirdiği ileri sürülmüştü.



Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi


Afra Saraçoğlu’nun "Yalı Çapkını" dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu.


Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi - Resim : 2


Sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu'nun birlikte yaşadıkları evi terk ettiği iddia edilmişti.


Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi - Resim : 3


"ÖYLE BİR ŞEY YOK" DEMİŞTİ

Yazıcıoğlu, haklarında çıkan haberlerin ardından, basın mensuplarına, "Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik" açıklamasında bulunmuştu.



Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi - Resim : 4

DİKKAT ÇEKEN HAMLE

Ayrılığın ardından dedikoduları yalanlayan Mert Yazıcıoğlu, yeni bir hamlede bulundu. Yazıcıoğlu, eski sevgilisinin beraber çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesine karşılık verdi.


Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi - Resim : 5

Oyuncu da Saraçoğlu ile pozlarını profilinden kaldırdı.



Mert Yazıcıoğlu hem Afra'yı hem de Mert Ramazan'ı sildi - Resim : 6


Mert Yazıcıoğlu'nun, ilişkisinin bitmesine neden olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER