Merve Boluğur’un 2024 paylaşımı şok etti

Murat Dalkılıç, ve DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan ekranların güzel ve beğenilen yüzü Merve Boluğur’un yeni yıl paylaşımı çok konuşuldu

Merve Boluğur’un 2024 paylaşımı şok etti

2015-2017 yılları arasında Murat Dalkılıç, ardından 2022 yılında DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan ekranların güzel ve beğenilen yüzü Merve Boluğur’un yeni yıl paylaşımı çok konuşuldu. Balkonda dil çıkardığı bir kareyi “2024” notu ile paylaşan ünlü ismin fotoğrafı sosyal medyada takipçilerinin diline düştü.

‘Acemi Cadı’, ‘Küçük Sırlar’, ‘Kuzey Güney’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi önemli projelerden sonra uzun bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşayan  Merve Boluğur, Mart 2018 yılında “Merve Boluğur” adlı kozmetik markasını kurarak kariyeri alanında yükselişe geçmişti. Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı.

Oyuncu, basın mensupları ile  ayaküstü sohbet ederek; “100 milyon TL’lik teklif aldım. Dubai’ye gidiyorum, kırmızı halıda yürüyeceğim. Çok güzel olacak. Bol bol işlerim var Dubai’de ve Katar’da. Yurt dışından çok işler geliyor. Ülkeyi terk edeceğim galiba, öyle görünüyor” diyerek açıklamada bulunmuştu.

2024 Paylaşımı Takipçilerinde Şok Yarattı

36 yaşındaki ünlü oyuncu ve manken, son olarak 3.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ile adından söz ettirdi.

Balkonda dil çıkardığı bir kareyi “2024” notu ile paylaşarak yeni yılı kutlayan Merve Boluğur’a, kısa sürede 11 bini aşkın beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları, oyuncunun bu ilginç karesine binlerce ilginç yorum yağdırdı.

İşte Merve Boluğur’un fotoğrafının altına yapılan ilginç yorumlar

”Geldi yine delirme perileri”

”Ağlayacağım artık, gerçekten yeter!”

”Tertemiz delirdi, Allah şifa versin.”

”Ne olduysa Murat Dalkılıç’tan boşandıktan sonra oldu.”

”Kızımın brokoli ve karnabahar görünce ki hali…”


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER