Naz Elmas'ın eşine icra takibi şoku!

Sabahtan Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine kadar oyuncu Naz Elmas'la evlenen meslek adamı Erol Özmandıracı'ya, bir dönem beraberlik yaşadığı eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ tarafından bu kere icra takibi başlatıldı.

Naz Elmas'ın eşine icra takibi şoku!

Sabahtan Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine kadar oyuncu Naz Elmas'la evlenen meslek adamı Erol Özmandıracı'ya, bir dönem beraberlik yaşadığı eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ tarafından bu kere icra takibi başlatıldı. Merve Nur Başbuğ'un izdivaç dışı ilişki yaşadığı Özmandıracı'dan müşterek bir çocukları olmuş ve zor koşullar aşağıda yaşamaya çalıştığını iddia ederek ortak çocuk lehine tedbir nafakasını hükmedilmesini istemişti. Merve Nur Başbuğ dava dilekçesinde zorlama koşullar nedeniyle müşterek çocuğun fazla kötü etkilendiğini, davalı Özmandıracı'nın ise yeni yat aldığını ve lüks harcamalar yaptığını öne sürmüştü.

"İCRA TAKİBİ BAŞLATILDI"

İstanbul Aile Mahkemesi de geçen haftaki ara kararında babanın iki taraflı çocuk için aylık 2 bin lira önlem nafakasına hükmedilmesine karar vermişti. Merve Nur Başbuğ'un avukatı Handan Bakbak, mahkemenin ara kararının gerisinde faiziyle birlikte 6 aylık tedbir nafakasının toplamı 12 bin 263 liranın tahsili için icra müdürlüğüne başvurdu. İstanbul 23. İcra Müdürlüğü aracılığıyla Erol Özmandıracı aleyhine icra takibi başlatan avukat Handan Bakbak 6 aylık önlem nafakasının ödenmesini istedi. Özmandıracı'nın 12 bin 263 lirayı ödemesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER