Nazlı Sabancı ve Yasemin Allen'dan HüdaPar tepkisi

Nazlı Sabancı ile Yasemin Allen, Cumhur İttifakı’na destek veren HüdaPar’ın meclise girmesine tepki gösterdi.

Nazlı Sabancı ve Yasemin Allen'dan HüdaPar tepkisi

Nazlı Sabancı ile Yasemin Allen, Cumhur İttifakı’na destek veren HüdaPar’ın meclise girmesine tepki gösterdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre kız bebek bekleyen Sabancı “Kadınlar okumasın, küçücük çocuklar evlendirilsin zihniyetini savunan kadın adayını gölgeleyerek gösteren Yeniden Refah Partisi’nin ve HüdaPar’ın meclise girmesinde payı olan kimseye kadın olarak hakkımı helal etmiyorum. Asla helal etmiyorum” mesajını yayınladı.


Nazlı Sabancı ve Yasemin Allen'dan HüdaPar tepkisi


Yasemin Allen da aynı paylaşımı Hizbullah tarafından acımasızca öldürülen Konca Kuriş’in fotoğrafıyla paylaştı.

Ünlü oyuncu daha sonra ise gelen tepkilere şu yanıtı verdi:

“Sakın benim sayfama irdelenmemiş, düşünülmemiş papağan gibi tekrarlanan argümanlarla gelmeyin… Özellikle kadınlar… Ben burada insan hakları ve özellikle kadın haklarını, çocuk haklarını ilgilendiren bir konudan bahsederken ‘Peki bu ne olacak?’ diye bana yansıttığınız o fesat düşüncelerinizi asla kabul etmiyorum ve kadınların ben çözüm odaklı düşünürken hepimizi ilgilendiren bir konuyla ilgili isyan ederken bana gelip bir takım yakıştırmalar ve muamele çekmeniz inanılmaz art niyetli… Kime neden saldırdığınıza dikkat edin. Çünkü muhatabınız ben değilim.

Bakın bu linç kültürü vesaire kaç kere karşılaştım. Ben kişisel algılamıyorum, sizin bu nefretinizi, sinirinizi, soramadığınız hesaplar var çıkaramadığınız hıncınız var. Bunu biliyorum. Ben kadınları, bizi birbirimize düşürmeye çalışan bir sistemin parçası olmayı reddediyorum. Bu hak arayışınızı, bu sormak istediğiniz hesapları gidin doğru yere sorun, bana değil… Bütün yorumları kapatacağım, bu kadar haksızlığın içinde ben de haksızlığa uğramayı kabul etmiyorum…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER