Necla Nazır’a hilebaz şoku!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine tarafından Nazır, İstanbul Emirgan'da yer alan dairesini satışa çıkardı.

Necla Nazır’a hilebaz şoku!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine tarafından Nazır, İstanbul Emirgan'da yer alan dairesini satışa çıkardı. Nazır 3 milyon dolar istediği dairesi üzerinden bilgilerini kullanarak sahte anlaşma hazırlayan ve bu şekilde kendisini dolandırmaya çalışan Şahin T. isimli bir şüphelinin olduğunu ileri sürerek savcılığa başvurdu.

Necla Nazır, şüphelinin kendi adına sahte kontrat hazırlayarak daireyi 4 milyon liraya satıyormuş gibi göstermeye çalıştığı ileri sürdü. Davacı olan ünlü ismin kabahat duyurusu peşinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma dahilinde açıklama veren Necla Nazır skandal olayı şu şekilde anlattı: "Emirgan'daki ikametimi 3 milyon dolar karşılığında satışa çıkardım. Ama herhangi bir siteye duyuru vermedim. Yalnızca aile dostum emlakçı Aziz Doğan'a söyledim. 5 yıldır ikametimi satma düşüncesindeyim. İkametime herif çıktı. Aziz Doğan beni aradı ve ikamete müşteri çıktığını, görmek istediklerini söyledi. sonradan adresime emlakçı ve 4-5 birey geldi. Emlakçı ve birkaçı daireyi gezdiler. Alacak olan kişi 'Tamam ben satın alıyorum' dedi ve ayrıldılar.

Daha sonraki günlerde Aziz Doğan ile görüştüm. Kapora işleriyle ilgilenmesi için Aziz beye söyledim. Bu olaydan sonradan akrabamız beni aradı ve 4 milyon liraya dairenin satılacağını, benim de satacak olan şahısta vekaletim, sözleşmem olduğunu söyledi. Ona da Emirgan'da yer alan emlakçı kişilerin söylediğini söyledi. Ben de 'Yok o kadar bir şey, ben 3 milyon dolara pazartesi günü satıyorum, 4 milyon lira nereden çıktı, kimseyle de herhangi bir kontrat, vekalet vermedim' dedim ve telefonu kapattım.

Sonrasında Aziz Doğan'ı telefonla aradım ve akrabamın söylediklerini ona da söyledim. Doğan bana Şahin T. isimli emlakçı olduğunu düşündüğünü ve satın elde etmek için gelen kişinin emlakçısı olduğunu düşündüğü için ikametin bilgilerini ve benim bilgilerimi mesaj olarak Şahin T.'ye göndermiş. Bu bilgileri Şahin T. kendisi tapudan araştırmak için ve ona kadar satın elde etmek için istemiş. Tip olduklarını düşündüğümüz için Aziz Bey bilgileri mesaj olarak Şahin T.'ye göndermiş. Benan isimli emlakçı her tarafta geldi ve adıma düzenlenen ve aşağı iki tanık ismi de yer alan Şahin T.'ye elden teslim edildiğini gösteren sahte bir doküman gösterdi.

Bu sözleşmenin altında benim ismim 'Nejla Nazır' olarak yazılmış ve benim imzam olmadığı halde ben yapmışım gibi gösterilerek adıma sahte doküman düzenlenmiştir. Benan da bana 'Apaçık böyle bir sahte doküman var, sizin bilginiz var mı?' diye sordu. Ben de 'Ne evrakı benim bilgim değil, kimseye de sözleşme yapmadım' dedim.

Ortada bir dolandırıcılık konusu olduğunu anladım ve şikayetçi oldum. Kimseye rızam olmadan ve imzam olmadan satış yetkisi vermedim. Böyle bir anlaşma de yapmadım. Benim dairemin değeri 3 milyon dolardır. Bilgilerimi kullanarak ayrıca beni keza de ikameti alacak olan şahsı dolandırmaya çalışan Şahin T.'den ve işbirliği içerisinde olabilecek kişi veya şahıslardan şikayetçiyim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER