Nurseli Aksoy Veterinerdeki Kavgasını Böyle Anlattı

Kedisini veterinere götüren ancak öldüğünü öğrendikten sonra kavgaya yaşayan Nurseli Aksoy, yaşadığı bu anları anlattı. İşte o açıklamalar…

Nurseli Aksoy Veterinerdeki Kavgasını Böyle Anlattı

Kedisini veterinere götüren ancak öldüğünü öğrendikten sonra kavgaya başlayan Nurseli Aksoy, yaşadığı bu anları anlattı. İşte o açıklamalar…

Geçtiğimiz günlerde Türkiye gündeminde Nurseli Aksoy’un veterinerle yaşadığı kavga yer almıştı. Kedisini veterinere götüren Nurseli Aksoy, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bir merkezi tercih etmişti. Ancak kedisinin ölüm haberini aldıktan sonra sinir krizi geçiren Nurseli Aksoy, buradaki çalışanlarla önce tartışmış sonrasında ise olay kavgaya dönmüştü. Sosyal medyada paylaşılan videolar ile ortaya çıkan bu durum sonrasında veterinerlikte çalışan kişilerden de farklı iddialar gelmişti. Şimdi ise Nurseli Aksoy yaptığı açıklama ile yaşananları anlattı.

“Bana Tokat Attıktan Sonra Kavga Başladı”

Kedisinin bakımlarının hiçbir zaman atlanmadığını ve bu duruma çok dikkat edildiğini söyleyen Nurseli Aksoy, kendisinin kalça kemiği ve bacağının kırık olması nedeniyle ameliyata alındığını ancak yaşamını yitirdiğini söyledi. Bu durumu net ifadeler ile aktaran Aksoy, hayvanlar için uygun bir ortamın olmadığını da iddia ederek “Damar yolu açılarak tedaviye başlayacağını belirttiler. Ön ödemeyi yaptıktan sonra kedimi ameliyata aldılar. Ertesi gün ameliyatın ardından kalça kemiği ve bacağının kırık olduğunu, kedimin daha iyi olacağını söylediler. Biz her gün görmeye gidiyorduk, oradaki hayvanlar da leş gibiydi. Kedinin aslında bize ishal olduğunu söylediler. Sürekli pedini değiştiriyoruz ama yine de kötü bir görüntüye sahip oluyor dediler. Ama hiçbir zaman değiştirmiyorlarmış” dedi.

Nurseli Aksoy Veterinerdeki Kavgasını Böyle Anlattı

Kedisinin durumunu kameralardan görmek isteyen Aksoy kedisinin uygun bir ortamda kalmadığını gördükten sonra şikayette bulunduğunu ve şikayeti takip eden günde de hayvanının öldüğünü söyledi. Kendisine kedisinin pede sarılı bir şekilde verilmesi sonrasında ölüm nedeniyle ilgili bilgi almak isteyen Aksoy’a iddialara göre çalışanlardan birisi tokat attı ve sonrasından olay kavgaya döndü.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER