O Kız setini karıştıracak sözler: "Erkan Petekkaya son derece terbiyesiz"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Erkan Petekkaya'nın geçmişte başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan ile paylaştığı "Paramparça" dizisinden alacağı için yapımcıyla süren davası ile ilgili konuşulurken Arto, "O dizide Nurgül'le problemi vardı.

O Kız setini karıştıracak sözler:

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Erkan Petekkaya'nın geçmişte başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan ile paylaştığı "Paramparça" dizisinden alacağı için yapımcıyla süren davası ile ilgili konuşulurken Arto, "O dizide Nurgül'le problemi vardı. Her dakika sete alkollü gelip, Nurgül'e de asılıyormuş bilmemle... Nurgül söylemişti galiba. 


O Kız setini karıştıracak sözler:


Alkol problemi var. Ben kendisiyle özel bir gecede Amerika'da karşılaştım. Son derece terbiyesizdi. Oradan hatırladığım için bu adamı. Hep o anım aklımda. Onun için çok iyi biliyorum nasıl bir adam olduğunu. Çok iyi bir oyuncu. Harika bir oyuncu. Herhalde iyi oyunculuğu da bu ruh geliş gidişlerinden. Fakat kişilik ve kimlikle alakalı sıkıntısı var. Çünkü ben birebir yaşadım."

O Kız setini karıştıracak sözler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER