Oktay Kaynarca: "Bir sürü vatan haini ünlü var"

Sözde Ermeni soykırımı iddialarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren oyuncu Oktay Kaynarca, "Ermenistan tarafından arşivlerin açılmamasını dünyaya anlatmalıyız" dedi. Türkiye'de sanat dünyası içinde birçok vatan haini ünlü olduğunu da belirten Oktay Kaynarca, "Ünlü ol.

Oktay Kaynarca:

Sözde Ermeni soykırımı iddialarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren oyuncu Oktay Kaynarca, "Ermenistan tarafından arşivlerin açılmamasını dünyaya anlatmalıyız" dedi.

Türkiye'de sanat dünyası içinde birçok vatan haini ünlü olduğunu da belirten Oktay Kaynarca, "Ünlü ol yırt! Bundan kurtulmalıyız. Nasıl ünlü olunmalı mesela? Bir kere yaptığınız işi çok iyi yaparak ünlü olmalısınız. Çok değerli bir iş yapıyor olmalısınız. Değer oluşturan bir iş yapıyor olmalısınız. 'Bu değeri oluşturan kim?' diye baksınlar, sizi sevdikleri için 'ünlü olma' üst cümlesini oluşturun. Hiç sevilmeyen, nefret edilen bir ünlü de olabilirsiniz. Abuk subuk konuşan, millet adına, bayrak adına, toprak adına. Bir sürü vatan haini ünlü de var, biliyoruz. Allah korusun böyle de ünlü olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER