Pavyon Dansı Yapan Petek Dinçöz Milyonluk Takılarıyla Sahne Aldı

Petek Dinçöz geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne aldı. Petek Dinçöz pavyon dansıyla ve pahalı takılarıyla dikkat çekti.

Pavyon Dansı Yapan Petek Dinçöz Milyonluk Takılarıyla Sahne Aldı

Yoğun bir konser süreci yaşayan Petek Dinçöz geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne aldı. Petek Dinçöz pavyon dansıyla ve pahalı takılarıyla dikkat çekti.

Yoğun konser programıyla sahne almaya devam eden Petek Dinçöz, en son Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra sahnelere ara veren ve sevenleri tarafından da eleştirilen Petek Dinçöz, boşanmasıyla birlikte konserlerine ara vermeden devam etmeye başladı. Kıbrıs konserinde pavyon dansı yapmasıyla dikkat çeken Dinçöz, son dönemlerin popüler Dilber dansı performansıyla beğeni topladı.

Pavyon Dansı Yapan Petek Dinçöz Milyonluk Takılarıyla Sahne Aldı

Petek Dinçöz’ün Takılarının Değeri Dikkat Çekti

Petek Dinçöz sahneye Tolga Çam imzalı bir kıyafet ile çıktı. Siyah ve transparan kıyafeti ile sahnede beğeni kazanan Petek Dinçöz’ün takıları da dikkat çekti. 4.5 milyon TL değerindeki mücevherlerini takarak sahne alan şarkıcı, son dönemlerin popüler dansı pavyon dansı performansı sergiledi. Bu anları sadece konsere gelenlerle sınırlamak istemeyen sanatçı sonrasında bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Petek Dinçöz kimdir?

Sosyal medyayı aktif kullanan Petek Dinçöz’ün paylaşımı kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti. Takılarının çok fazla dikkat çekmesine yönelik de açıklamalar yapan Petek Dinçöz takılarının değerinin 150 bin dolar olduğunu belirterek “ İlk defa böyle pahalı bir mücevherat taşıyorum” dedi.

Pavyon dansı ve takılarıyla konsere damga vuran sanatçı, sonrasında sevilen şarkılarının seslendirerek konserini noktaladı. Ünlü oyuncunun fotoğrafları ve dans videosu sosyal medyada yüksek beğeni aldı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER