Şebnem Özinal'dan eski eşi Şefik Öztek hakkında suç duyurusu

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre 3 yıl önce anlaşmalı boşanan Şebnem Özinal ile Şefik Öztek, yeniden davalık oldu. Eski eşinin kendisini tehdit ettiğini, hakaretlerde bulunarak huzur ve sükununu bozduğunu ileri süren Özinal, savcılığa suç duyurusunda bulund.

Şebnem Özinal'dan eski eşi Şefik Öztek hakkında suç duyurusu

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre 3 yıl önce anlaşmalı boşanan Şebnem Özinal ile Şefik Öztek, yeniden davalık oldu.

Eski eşinin kendisini tehdit ettiğini, hakaretlerde bulunarak huzur ve sükununu bozduğunu ileri süren Özinal, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dilekçede Şefik Öztek'in Özinal'a aylık bin lira olan nafakayı ödemediği ifade edildi.

Özinal'ın ekonomik olarak zor durumda olduğunu söylemesine rağmen eski eşin tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü.

Özinal'ın avukatı Soner Somuncu, "Şefik Öztek, attığı mesajda müvekkilimi ses kaydını yaymakla tehdit etmiştir. Şefik Öztek, hakkında başlatılan icra takiplerine itiraz etmemiş, ancak ödeme de yapmamıştır. Müvekkil son çare olarak Şefik Öztek'in banka hesaplarına haciz ihbarnamesi gönderilmesini talep etmiştir. Bunun üzerine şüphelinin hesabından borç tahsil edilmiştir. Bunu öğrenen Şefik Öztek, farklı tarihlerde birden çok müvekkile tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Uğradığı hakaret ve tehditler karşısında huzur ve sükunu bozulan müvekkilin can güvenliğinin sağlanması için Şefik Öztek'in cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Çiftin Ayşe isminde kızları var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER