Serdar Ortaç yalnız vefat etmek istiyor

Karantina sürecinde takipçileriyle çoğu kez bir araya gelen Serdar Ortaç, önceki gün Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldı. "NAZARA GELDİM" Spiker ve yazan Yelda Kırçuval'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: Sosyal medyada yemek yerken resim .

Serdar Ortaç yalnız vefat etmek istiyor

Karantina sürecinde takipçileriyle çoğu kez bir araya gelen Serdar Ortaç, önceki gün Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldı.

"NAZARA GELDİM"

Spiker ve yazan Yelda Kırçuval'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Sosyal medyada yemek yerken resim paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken resim paylaşmak oldukça yanlış. Olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor. 25 sene baştan başa rüzgar gibi yaşadım. Göze, nazara geldim. Hiçbir hedefi olmadığını gösteren Ortaç, "Tek hedefim huzurlu ve dinç olarak hayatımı son vermek. Yaş ilerledikçe 'keşke' dediğim en büyük şey vakıf hazırlamak. Keşke Serdar Ortaç Vakfı'm olsaydı. Ölene değin adı benimle yaşar, güzel işler yapardım" şeklinde konuştu.

"İLİŞKİMİZ YÜRÜMEDİ"

Eski sevgilisi Seçil Gür ile ilgili de konuşan 50 yaşındaki Ortaç, şunları söyledi:

"İki ay ilişki yaşadık. pek iyi bir kız fakat anlatamam lakin ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım."

"BİR KADINA VERECEK HUZURUM KALMADI"

Yalnız başına ölmek istediğini dile getiren Ortaç, "Artık aşk falan istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Bundan Böyle bir kadına verecek huzurum kalmadı" biçiminde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER