Sermiyan Midyat: "Ben fena bir insan değilim"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Midyat, oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar'a zorlama uyguladığı iddialarıyla ilgili konuştu. "AYIP BULUYORUM" Oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:  "Bakın hoş arkadaşlarım sizler de gör.

Sermiyan Midyat:

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine tarafından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Midyat, oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar'a zorlama uyguladığı iddialarıyla ilgili konuştu.

"AYIP BULUYORUM"

Oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:  "Bakın hoş arkadaşlarım sizler de görevinizi yapmaya çalışıyorsunuz şüphesiz, bununla alakalı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz. Ben de size diyorum ki, "Hukuken de ahlaken de ayıp buluyorum. Bu yaşanmış bir şeydir. Mahkemeye yansımış sonuçlanacaktır. Defalarca beraber sabredelim, bunu böyle devamlı sormanın bir anlamı yok ama... Elbette akıbetini merak ediyorsunuz. Şu durumda sabretmek zorundayız. Netice çıkınca sizlerle paylaşacağım, laf."

Sermiyan Midyat, daha sonra gazetecilerin "Sevcan hanımla görüştünüz mü?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Elbette görüşmedim. Mahkemeye yansımış bir olay aleyhinde nasıl görüşebilirim? 2005 yılındaki Emret Komutanım dizisinden beri beni tanıyorsunuz, ne süre bende böyle bir şey gördünüz? Bu potansiyelde bir adam olup olmadığımı, bunca senedir dostluk yaptığım insanlara sorup, yanıt alabilirsiniz. Ben fena bir insan değilim!"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER