Şeyma Subaşı’nın Eski Eşi Meedo, Yeni Aşkını Instagram’da Paylaştı!

Şeyma Subaşı ile 3 gün 3 gece düğün yaptıktan 5 ay sonra boşanan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, yeni sevgilisinin Şeyma Subaşı'na benzemesi dikkat çekiyor.

Şeyma Subaşı’nın Eski Eşi Meedo, Yeni Aşkını Instagram’da Paylaştı!

Şeyma Subaşı ile 3 gün 3 gece düğün yaptıktan 5 ay sonra boşanan Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo), yeni bir aşka yelken açtığı bir süredir konuşuluyordu. Yeni sevgilisinin Şeyma Subaşı’na benzemesi dikkat çekiyor.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi 2 Mayıs’ta nikah masasına oturmuşlardı. Marekeş şehrinde 3 gün 3 gece süren düğün yapan çift, evlendikten 5 ay sonra 29 Eylül’de tek celsede boşandılar. Subaşı ile yollarını ayıran iş insanı yeni ilişkisini ilan ederek, acaba tekrar Şeyma ile bir araya mı geldiler sorusu akıllara geldi.

Subaşı’yla yollarını ayırdıktan sonra hayatını sessiz sedasız yaşayan Meedo, geçtiğimiz günlerde bir mesajlaşmasını paylaşmıştı. Konuşmalardaki yer alan “Beni özledin mi?” sözleri dikkat çekerken Meedo yeni aşkını duyurmuş oldu. Mohammed Alsaloussi, Instagram hesabından yeni aşkıyla samimi bir pozunu yayınlayarak da ilişkisini takipçilerine ilan etmiş oldu. Aynı zamanda Bu paylaşım Subaşı’ya bir göndermek yapmak istiyor şeklinde yorumlanmıştı. Ancak durumun Subaşı ile hiç alakası yokmuş.

Meedo’nun Yeni Sevgilisi Şeyma’ya Benzerliğiyle Dikkat Çekiyor!

Şeyma Subaşı ise hakkındaki aşk iddiasını yalanlamıştı. Yine Subaşı’nın adı geçtiğimiz günlerde Formula E CEO’su ile anılmaya başlandı. Hakkında çıkan aşk haberlerinin ardından Instagram hesabından açıklama gerçekleştiren Subaşı “Haberler doğru değil ama şunu haber yapabilirsiniz boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim ve konuşmuyorum hiç kimseyle bir alakam da bulunmuyor. Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba. Kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor bu da normal bir durum. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim. Bu özel bilgiyi de sizinle paylaşayım elini bile tutmadım” şeklinde açıklamada bulundu.

Şeyma Subaşı, Acun İlişkisi Devam Mı Edecek?

Meedo, Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin yine sarışın olması dikkatlerden kaçmadı. Mısırlı milyarder Meedo’dan ışık hızında boşanan Şeyma Subaşı’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Subaşı’nın yeni aşkının 53 yaşındaki Formula E CEO’su Alejandro Agag olduğu söylendi. Fenomen isim ve Agag’ın beraber bir yemekte pozunun olması da bu iddianın magazin gündeminde fazlasıyla konuşulmasına sebebiyet verdi.

Son olarak soluğu eski eşi Acun Ilıcalı’nın yanında, Survivor çekimlerinin yapıldığı Dominik’te aldı. Eski kocasını geçtiğimiz günlerde öve öve bitiremeyen Subaşı, Dominik’in ardından Meksika’ya uçtu. Yaptığı dünya gezileriyle de oldukça gündemden inmemeyi başarıyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER