Sosyal Medya Fenomeni Pucca’nın Ev Sahibi Jale Tuncer, İsyan Etti

Başı sürekli hakkında açılan davalarla dertte olan ünlü fenomen ve yazar Pucca'nın ev sahibi, şoke edecek iddia söylemlerinde bulundu.

Sosyal Medya Fenomeni Pucca’nın Ev Sahibi Jale Tuncer, İsyan Etti

Başı sürekli hakkında açılan davalarla dertte olan ünlü fenomen ve yazar Pucca’nın ev sahibi, şoke edecek iddia söylemlerinde bulundu.

Ünlülüğü blog yazılarıyla başlayan sosyal medya fenomeni Pucca takma lakabını kullanan Pınar Karagöz, yine bir davayla gündeme gelmiş oldu.

Pucca’yla ilgili şaşırtan iddia bu sefer kaldığı evle ilgili oldu. Bu iddia ile Pucca’nın ev sahibi olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcısından paylaşım geldi.

 

Pucca’nın Ev Sahibi, “İyilikten Maraz Doğdu”

 

İki buçuk yıldır Pucca lakaplı sosyal medya fenomeninin kendi evinde kiracı olarak oturduğunu söyleyen Jale Tuncer, “İyilikten maraz doğar” diyerek Pucca’nın, ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını dile getirdi. Ayrıca 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiği tarzında iddialarda bulundu.

Pucca Tarafı Bu İddialara Sessiz Kaldı

Pucca’nın sosyal medyada takipçi sayısı 700 bini geçmiş durumda. Fenomen yazar Pucca’dan ise konuyla ilgili bir cevap henüz gelmedi. Bir dönem sürekli mahkemeler ve davalarla uğraşan Pucca’ya, birkaç sene önce erkeklere hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası da verilmişti.

Pucca, 2015 yılında Serhat Osman Karagöz’le evlenip yuva kurmuştu. Fakat bu aşk da evlilik de pek uzun sürmedi. Çift 2018 yılında temelli ayrılmaya kararı verdi ve boşandılar.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER