SOSYETE DAMAT GAZETECİYİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!

SOSYETİK GÜVEY ÇİZMEYİ AŞTI! Bir fazla internet haber portalında bulunan "Kütahya Porselen Vurgununa Sema Güral Sürmeli Niçin Dur Demiyor" haber üzerine haberde adı borsa cambazı olarak geçen Abdullah Taşkın'dan patronlardunyasi.com haber portalı yöneticisi Cihan Orhan'a vefat teh.

SOSYETE DAMAT GAZETECİYİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!

SOSYETİK GÜVEY ÇİZMEYİ AŞTI!

Bir fazla internet haber portalında bulunan "Kütahya Porselen Vurgununa Sema Güral Sürmeli Niçin Dur Demiyor" haber üzerine haberde adı borsa cambazı olarak geçen Abdullah Taşkın'dan patronlardunyasi.com haber portalı yöneticisi Cihan Orhan'a vefat tehditi taşıyan mesajlar geldi.

HABERİ KALDIRMASI İÇİN ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!

Haberde; Kütahya Porselen (KUTPO) hisseleri üzerinden "Kendisini Kütahya Porselen'in yüzde 10'luk" hissesini alarak Porselen sektörüne girdiğine dair değişik haber portallarinda haber yaptırarak minik yatırımcıları (KUTPO) hisselerine çekerek milyonluk vurgun yapan sosyetik güvey olarak tanıdık Abdullah Taşkın akşam saatlerinde haberi sayfalarına taşıyan patronlardunyasi.com sitesi yöneticisi Cihan Orhan'a Whatsapp üzerinden haberi kaldırmaması halinde vefat mesajları attı.

GAZETECİ ŞİKAYETÇİ OLACAK

Pazartesi günü; kendisine korkutma mesajları atan Abdullah Taşkın hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunacak olan gazeteci Cihan Orhan aldığı vefat tehditlerini mesaj olarak savcılığa sunacak.

KÜTAHYA PORSELEN'DEN SES YOK

Türkiyenin en köklü kuruluşlarının başında bulunan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli'nin yaşanan bu değin olay sonrası nasıl bir tanımlama yapacağı merak konusu oldu.

Kaynak: superkulup.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER