Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine kadar Roman Mağazaları’nın ortağı Süleyman Toplusoy dün, Çekmeköy'deki evinde fenalaşmış “Kalbim sıkışıyor, kendimi iyi hissetmiyorum” diyerek yeğeni Ertuğrul Topusoy kadar hastaneye kaldırılmıştı.

Süleyman Toplusoy son yolculuğuna uğurlandı

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine kadar Roman Mağazaları’nın ortağı Süleyman Toplusoy dün, Çekmeköy'deki evinde fenalaşmış “Kalbim sıkışıyor, kendimi iyi hissetmiyorum” diyerek yeğeni Ertuğrul Topusoy kadar hastaneye kaldırılmıştı. 61 yaşındaki işadamı hastanede yapılan kontrollerin ardından negatif bir afiyet sorunu görülmemesi üstüne evine gitmeye hazırlanırken bir anda kalp krizi geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti. Toplusoy bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Çekmeköy Ensar Camii’nde kılınan öğle namazının arkasından Çekmeköy eski mezarlığına defnedilen iş insanının cenaze törenine başta ailesi elde etmek üzere cemiyet ile iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Merhum meslek insanı Süleyman Toplusoy’un cenaze namazından önce Çekmeköy Ensar Camii’nde Kur-lahza’ı Kerim okutulurken cenaze namazına katılan isimler merhum Süleyman Toplusoy’un eşi İpek Toplusoy’a taziyelerini iletti.

Toplusoy ailesinden Muharrem Toplusoy, Turgut Toplusoy, İpek Toplusoy, Ayşegül Toplusoy, Suzan Toplusoy, Dila Toplusoy’un bulunduğu cenaze namazına katılan isimler aralarında Cem Kalyoncu, Yalçın Ayaydın, Sitare Kalyoncuoğlu, Istek Hanif, Mustafa Taviloğlu, Nejdet Ayaydın, Enis ve Nergis Pekuysal, Ali Ağaoğlu gibi isimler vardı.

İs insanı Süleyman Toplusoy’un yeğeni olan ve oyuncu Ceyda Ateş ile çocuk bekledikleri Amerika’dan gelemeyen Buğra Toplusoy, amcası Süleyman Toplusoy’un cenaze namazına katılamadı. Uçuş yasağı sebebiyle cenaze namazında katılmadıkları öğrenilen Buğra Gürsoy ve Ceyda Ateş çiftinin Amerika’da 5 ay daha sonra çocuk sahibi olacakları öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER