Survivor Turabi Dominik’te mi? Ünlü İsim Küplere Bindi

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran, “Turabi Survivor’da” iddialarına yanıt vererek sert tepki gösterdi. İşte o açıklamalar...

Survivor Turabi Dominik’te mi? Ünlü İsim Küplere Bindi

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran, “Turabi Survivor’da” iddialarına yanıt vererek sert tepki gösterdi. İşte o açıklamalar…

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan ancak sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Yaşadığı durumun çok kritik seviyede olduğunu ve bu nedenle ameliyat olacağını söyleyen Survivor Turabi, başarılı bir ameliyat geçirmiş ve ameliyat sonrasında durumu hakkında bilgi vermişti. Ancak son günlerde farklı kaynaklarda ve sosyal medyada “Turabi Dominik’te” şeklindeki sözlere karşılık sert çıktı.

“Survivor’da Değilim”

Açıklamasında Türkiye’de olmadığını belirten Turabi, Survivor’da olduğu iddialarının da gerçek olmadığını söyledi. Latin ülkedeki bir hastanede tedavi gören Survivor Turabi, “Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda müzik sektörüne girdim şarkım geliyor” dedi. Açıklaması ile müzik sektörüne de giriş yapacağı ortaya çıkan Turabi’nin müzik sektöründe kimlerle çalışacağı ve tarzının ne olacağı merak edilmeye başladı. Zira açıklamalarında “Müzik piyasasını sarsacağım” şeklinde iddialı ifadelere yer veren Turabi, açıklamalarında küfürlü sözlere de yer verdi.

Survivor Turabi Dominik’te mi? Ünlü İsim Küplere Bindi

“Turbo Turabi Beybi Beybi Geliyor “

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Survivor Turabi, “Her kim benim hakkımda sosyal medyaya yalan haber koyuyorsa bütün dünya dünya da ona k.ysun. İnanmayın arkadaşlar sahtekar hesaplara halen daha tedavim devam ediyor. Dominik’te değilim. Başka bir Latin ülkesindeyim. Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda yeni müzik kariyerim için besteler ve müzikler yapıyorum. Müzik dünyasını sarsmaya geliyorum. Değişik bir yorumla geliyorum. Herkes üzerine düşeni alacak parçalarım da… “ diyerek hakkındaki spekülasyonlara son verdi. Turabi Çamkıran sosyal medyadan ilk şarkısının adını da duyurdu. Beybi Beybi isimli şarkısıyla çıkış yapacak sanatçı, önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER