Tolga Karel: "12 ceset taşıdım"

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına özel açıklamalarda bulunan Tolga Karel; Corona virüs günlerinde Amerika'nın sıhhat sisteminin ne denli beceriksiz bir boyutta olduğunu gözler önüne seren açıklamalarda bulundu. Bir böbrek filmi için kendisinden oldukça fahiş bir fiyat ta.

Tolga Karel:

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına özel açıklamalarda bulunan Tolga Karel; Corona virüs günlerinde Amerika'nın sıhhat sisteminin ne denli beceriksiz bir boyutta olduğunu gözler önüne seren açıklamalarda bulundu.

Bir böbrek filmi için kendisinden oldukça fahiş bir fiyat talep edildiğini anlatan Karel;  New York'a gittiğinde TIR'ının soğutmalı dorsesinde 12 beden taşıması için öneri geldiğini ve Corona virüs sebebiyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini bir morga taşıdığını söyledi.

Virüsten korktuğunu bu yüzden tedbir aldığını söyleyen Tolga Karel; efsane "Yaprak Dökümü"nden bahsederken ise "Neslihan. Küçücük bir ortaokul talebesiydi canım benim. Güven abla bir okuldu. Halil Ergün fazla özel bir insandır. Deniz Çakır, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır. Tümü fazla önemli yerlere geldiler" ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER