Tom Hanks ve eşinde Corona virüsü tespit edildi!

Aktör Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu Corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittiği Avustralya.

Tom Hanks ve eşinde Corona virüsü tespit edildi!

Aktör Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu Corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi.

Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek üzere gittiği Avustralya’da eşi Rita Wilson ile yapılan yeni tip corona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Paylaşımında karantina altına alınacakları bilgisini veren Hanks, gelişmeler konusunda dünyayı haberdar edeceklerini söyledi.

Tom Hanks Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba millet! Rita ve ben Avustralya’dayız. Soğuk algınlığımız ve bazı vücut ağrılarımız dolayısıyla biraz yorgun hissettik. Rita’nın gelip giden bazı titremeleri vardı. Hafif ateşler de. Emin olabilmek adına Corona virüsü için test yaptırdık ve pozitif çıktı. Eşimin durumu şu anda iyi… Sağlık görevlilerinin uymamızı istediği bazı kurallar var. Eşim ve ben, halk sağlığı ve güvenliği gerektirdiği sürece test edilecek, gözlemlenecek ve izole edileceğiz. Sizleri bu konuda yeniden haberdar edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER