Tuğba Ekinci’den Olay Cem Yılmaz’a Destek Paylaşımı Geldi

Şarkıcı Tuğba Ekinci, gösteri bilet fiyatları ile gündem olan Cem Yılmaz'la ilgili bir paylaşım yaptı.

Tuğba Ekinci’den Olay Cem Yılmaz’a Destek Paylaşımı Geldi

Şarkıcı Tuğba Ekinci, gösteri bilet fiyatları ile gündem olan Cem Yılmaz’la ilgili bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcı, Cem Yılmaz’ın bilet fiyatının yüksek bulanlara tepkisini ortaya koydu.

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Cem Yılmaz’ın ‘CMXXIV’ adlı yeni gösterisi, Şubat ayından itibaren seyircilerle buluşmayı planlıyor.

 

“Sevinçliyim” etiketiyle paylaşım yapan Cem Yılmaz’ın tek kişilik stand-up gösterisinin biletleri, fiyatlarının çok olması nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Cem Yılmaz, Instagram hesabından “Mart ayındaki gösterilerin biletleri tükenmiştir. İlginiz için teşekkür ederim ve sevinçliyim.” ifadelerine paylaşımında yer verdi.

 

Cem Yılmaz’ın gösteri bilet fiyatları 2 bin ile 4 bin 400 TL arasında satışa sunulurken gösterinin fiyatları hakkında herkes olumlu, olumsuz tepki göstermişti.

Ekinci, Cem Yılmaz İle Ebru Gündeş’i Kıyasladı

 

Cem Yılmaz’ın gösteri bilet fiyatlarını Ebru Gündeş’in konser bilet fiyatıyla kıyaslayan Tuğba Ekinci, ünlü komedyenin bilet parasının az göstererek, daha çok olması gerektiğini savundu.

 

Ekinci, Instagram hesabından konuyla ilgili olarak şu notu paylaştı: “En az 10 bin olmalı” “Ebru Gündeş’i dinlemeye kişi başı 20 bin TL veriliyor da, Cem Yılmaz’a niye kişi başı 4 bin TL mevzu oluyor? En az 10 bin olmalı.” diyerek kızgınlığını paylaştı.

Cem Yılmaz’ın ‘CMXXIV’ adlı yeni gösterisi 7 Şubat’tan itibaren Zorlu PSM’de seyircilerle buluşması planlanıyor. Ünlü ismin biletleri 495 TL’den satışa çıkarıldı. Gösteriyi VIP bilet kısımdan izlemenin maliyeti ise tamı tamına 4 bin 400 TL oldu. Instagram hesabından Şubat ve Mart ayı için gösteri afişlerini paylaşan Cem Yılmaz, biletlerin dakikalar içinde tükendiğini söyleyerek seyircilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER