Tuğba Ekinci’ye şok soru: “Hiç arabada seviştin mi?”

Sosyal medyanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, katıldığı programda sorulan sorulara verdiği şaşırtıcı cevapları ile gündem oldu.

Tuğba Ekinci’ye şok soru: “Hiç arabada seviştin mi?”

Sosyal medyanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, katıldığı bir programda kendisine sorulan sorulara verdiği şaşırtıcı cevaplar ile gündeme bomba gibi düştü.

Son yıllarda şarkılarının yanında gündeme dair yaptığı yorumları ve cesur paylaşımları ile isminden sıkça söz ettiren  Tuğba Ekinci, yine isminden söz ettirmeyi başardı.

Tuğba Ekinci’ye “Hiç Arabada Seviştin mi”

Son olarak YouTube’da yayınlanan bir programda yer alan Ekinci, sorulan özel sorulara verdiği cevaplarıyla programa damga vurdu.

Programda kendisine sorulan “Hiç arabada seviştin mi? Bunu Kerimcan’a da sormuştuk.”  sorusuna cevap olarak “Ona ne soruyorsun”

 “Hayır! Ona ne soruyorsun o zaten… O soruyu sorman saçma! Kerimcan çok tatlı, zararı kendine sevişme canım arabada” yanıtını verdi.

“İlk buluşmada öpüştün mü?”

Ekinci, “İlk buluşmada öpüştün mü?” sorusuna ise “Ne genç kızken ne şimdi hiç.. Adamı süründürürüm askerlik gibi.” dedi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER