Tuğba Özerk çiftlik kuruyor

Sağlıklı beslenmenin sırlarını veren Özerk çiftlik kurarak doğal ürünler üretmek istediğini ifade etti. “Alaçatı’dayım burada rahatım bir yere çıkma ihtiyacı duymuyorum.”Karantina dönemi günlerini anlatan Özerk, “Toplam kaç gün oldu saymıyorum.

Tuğba Özerk çiftlik kuruyor

Sağlıklı beslenmenin sırlarını veren Özerk çiftlik kurarak doğal ürünler üretmek istediğini ifade etti.
 
“Alaçatı’dayım burada rahatım bir yere çıkma ihtiyacı duymuyorum.”

Karantina dönemi günlerini anlatan Özerk, “Toplam kaç gün oldu saymıyorum. İstanbul’da 20-25 gün karantinada kaldım sonra annemle birlikte Alaçatı’ya geldik. Bahçem olduğu için fazla daha rahatım bir yere çıkma ihtiyacı duymuyorum. Çok gerekli olursa sevdiğimiz köylülerimiz var taze mahsulleri onlardan alıyoruz. Hafta içleri ufak tefek yürüyüşler yapıyoruz hafta sonları zaten çıkamıyoruz. Bir şekilde alıştık bu durumlara” dedi.

“Bir çiftlik düzenlemek istiyorum”

Özerk, “Uzun zamandır sağlıklı beslenme üzerine hem farklı deneyler yapıyorum bunları hayata aşmak istiyorum. Bir çiftlik koymak istiyorum. Sebzeden tutun süt ve peynir ürünlerine dek her şeyi üretmek istiyorum. Ağaçlarla ile ilgili bir projem var ve o ağaçların organik reçellerini gerçekleştirmek istiyorum. Böyle bir niyetim var” dedi.

“Slow yankı yeni bir albüm yaptım”

Tuğba Özerk, “‘Tuğba’dan Akustikler 1’ albümü yaptım. Slow akustik bir albüm ve tamamen yankı. Gençler slow parçalarımı çok seviyor fazla mutlu oluyorum. Bu süreçte fazla hareketli parçalar üretmek istemiyorum. Şayet 'Tuğba’dan Akustikler 2' albümünü çıkarabilirim” dedi.

Tuğba Özerk’cilt sağlıklı beslenme reçetesi

Tuğba Özerk, “Bu dönemde mutlaka hareket etmeliyiz. Yaşı ve ortamı müsaade edenler kesinlikle yürüyüş yapmalı natürel belirlenmiş mesafeleri koruyarak. Çok az ve sık yemek lüzumlu, porsiyonları ufak tutmalıyız çünkü zaten yuvamızdayız fazla pozitif hareket edemiyoruz, enerji fazla artı yakılmıyor. Bitki çaylarına yönelmek gerekli bitki çayları tok tutabiliyor daha meyve ağırlıklı, sebze ağırlıklı beslemek gerek. Kefir çok faydalı sahurda kefir gibi ayran gibi doğal ürünleri tüketebiliriz” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı “Ben hiçbir süre etçil bir insan olmadım hiçbir süre fazla yağlı yemedim çünkü ailemizde o kadar bir alışılmışlık yok. Glütensiz ve Sebze ağırlıklı besleniyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER