“Türkiye’de Rahat Dolaşamıyorum” Diyen Hadise Bakın Neden İsyan Etti

Türkiye’nin başarılı şarkıcıları arasında gösterilen Hadise, son açıklamalarda Türkiye’de rahat dolaşamadığından dert yandı. İşte o açıklama…

“Türkiye’de Rahat Dolaşamıyorum” Diyen Hadise Bakın Neden İsyan Etti

Türkiye’nin en başarılı şarkıcıları arasında gösterilen Hadise, yaptığı son açıklamalarda Türkiye’de rahat dolaşamadığından dert yandı. İşte sanatçının yaptığı o açıklama…

Dansları, aşkları ve şarkılarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan sanatçılarından olan Hadise, katıldığı son programda özel açıklamalarda bulundu. Hadise’nin özellikle Türkiye’de rahat dolaşamadığını söylemesi ve rahat gezememekten dolayı dert yanması dikkatlerden kaçmadı.

Hadise PurpleHej Programının Konuğu Oldu

YouTube’da yayınlanan PurpleHej kanalının konuğu olan Hadise, “Hadise olmasaydı İstanbul çok daha güzel bir yer olurdu benim için… Şikayetçi değilim ama istediğim yere gidemiyorum, rahat gezemiyorum. Yurt dışında daha rahat dolaşıyorum. Galeri gezmeyi, sanatla ilgili bilgi edinmeyi, tablo satın almayı seviyorum” diyerek Türkiye’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı rahat gezemediğini ifade etti. Bu sözlerinde rahatsızlık yaşadığı net olarak görülen Hadise’ye yönelik bazı sosyal medya kullanıcıları ise tepki gösterdi. Hadise’nin tepki gösterdiği bir başka olay ise aşk iddiaları oldu.

“Rahat Dolaşamıyorum” Diyen Hadise Bakın Neden İsyan Etti

“Aşık Olmayı Çok Seviyorum”

Hakkında sürekli aşk iddiaları konuşulan Hadise, sürekli yeni isimler ile anılmaktan dolayı rahatsız olduğunu söyledi. “Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum. Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum neredeyse. Ama tekrar söylemek istiyorum ki hayatıma gerçekten değer verdiğim biri girerse, bunu sizlerle paylaşacağımı bilmenizi isterim. Çünkü ben aşkı da aşık olmayı da çok seviyorum. Emin olun, o zaman geldiğinde hislerimi her zaman olduğu gibi özgürce ifade edeceğim”  diyen Hadise, kendisinin aşk yaşamaya başladığı zaman bunu açıklayacağını, açıklama dışındaki iddiaların da gerçek olmadığını bu açıklamasıyla duyurdu.

Hadise kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER