Ünal Aysal’ın lüks otelinde SPA krizi!

İstanbul’daki Hotel Les Ottomans’da ‘SPA’ sorunu yaşanıyor.

Ünal Aysal’ın lüks otelinde SPA krizi!

İstanbul’daki Hotel Les Ottomans’da ‘SPA’ sorunu yaşanıyor. Lüks otelin spor salonu ve SPA’sı için yıllık peşin ödeme yapan çok sayıda kişi, bu alanların açılmayacağını öğrenince ödedikleri ücreti geri istedi. Ama ödenti talep eden müşterilere ödemeler yapılmadı.

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ile eski eşi Ahu Kerimoğlu’nun sahibi oldukları Hotel Les Ottomans’ın SPA ve spor salonuna üye olanlar, söz konusu mekanlar açılmayınca paralarını geri elde etmek istedi.

Aralarında meslek ve magazin dünyasından şahısların de olduğu bir fazla ad, otelin spor salonu ve SPA’sı için pandemi öncesinde yıllık 5 ile 15 bin TL ödeme yaptı.

Üyeler, koronavirüs nedeni ile 23 Mart’tan beri kapalı olan otele 1 Haziran’da her tarafta gitti.

Ama otel görevlileri, üyelere “Otel kısmı, spor salonu ve spa açılmayacak. Sadece restoranların açılacağı söylendi” bilgisini verdi.

Otelin spor salonuna üyelik için geçen şubat ayında 5 bin TL ödediğini söyleyen bir iş insanı Özgürlük’e “Salonda yer alan eşyamı dahi almam kolay olmadı. Çalışanlar da kaygılı. Onlar da işsiz kalacakları endişesi taşıyor” dedi.

Konu ile ilgili otele gelmek istediğimizde ise yanıt alamadık. Otelin telefonlarını uzun vakit açan olmadı. Ünlü otel, geçen sene sonunda icradan satış kararı ile gündeme geldi.

Alacaklı özel bir banka 440 milyon TL muhammen layık ile oteli satışa çıkardı. Anılan ihaleye günler kala, otelin bağlı olduğu şirket için konkordato talep edilmişti. Anılan davanın duruşması ise 26 Haziran’da görülecek.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/luks-otelde-spa-bilmecesi-41542528

Kaynak: patronlardunyasi.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER