Ünlü Şarkıcının Annesi Hastanelik Oldu!

Hakan Altun'un annesi Meral Altun, rahatsızlanmasının ardından ambulansla Nişantaşı'ndaki bir hastaneye kaldırıldı.

Ünlü Şarkıcının Annesi Hastanelik Oldu!

Hakan Altun‘un annesi Meral Altun, rahatsızlanmasının ardından ambulansla Nişantaşı’ndaki bir hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre Meral Altun’un yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

 

Habertürk’ün haberine göre; Hakan Altun’un annesi Meral Altun, acil hastaneye kaldırıldı.

Meral Altun, rahatsızlığının ardından apar topar ambulansla Nişantaşı’ndaki bir hastaneye getirildi.

Ardından hastaneye ivedilikle Hakan Altun ve yakınları da geldi. Meral Altun’un ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Hakan Altun Bursa’da Sevenleriyle Bir Araya Geldi

Fantezi müziğinin başta gelen sesi Hakan Altun, Bursa’da sevenleriyle bir araya gelerek, “telefonun başında çaresiz bekliyorum”  yıllara meydan okuyan şarkısı ile hayranlarını selamladı.

Hakan Altun, şarkılarıyla duygusal anları sevenlerine yaşattı. Hayranlarının telefonunun ışıklarını açarak yaptığı karşılamaya Altun, “Burada bulunan kişilerin ışığı her yeri aydınlatmaya yeter” sözleriyle karşılık buldu.

Bursa’daki konserlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dinleyicilerine teşekkürü borç bilen Altun, müzisyen arkadaşlarını da unutmayarak şarkıyı kendisinin söylediğini ancak çalanların da çok önemli olduğunu belirtti.

Hakan Altun; ” Türkiye’de herkes şarkı elbette söyleyebilir, Türkiye’de herkes alkışlayabilir ama herkes enstrüman da çalamaz arkadaşlar. Arkamdaki müzisyen kardeşlerim, ailemden daha çok gördüğüm insanlardır. Lütfen onlara da çok güçlü bir alkış alalım” diyerek tüm müzisyen arkadaşlarını onore ederek gönüllere taht kurdu.

Hakan Altun, Melek Mosso’ya verdiği ‘İlletim’ şarkısını da seslendirerek sevenlerini coşturdu. Büyük alkış toplayan Ünlü sanatçının şarkının hikayesini de paylaşarak kalpleri yumuşattı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER