Winona Ryder'dan durum yaratan itiraf!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Ryder ve Reeves, Coppola’nın Bram Stoker’ın vampir hikayesine 1992 yılında çektiği uyarlamada başrollerde yer almıştı.

Winona Ryder'dan durum yaratan itiraf!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Ryder ve Reeves, Coppola’nın Bram Stoker’ın vampir hikayesine 1992 yılında çektiği uyarlamada başrollerde yer almıştı. Ryder, Dracula’nın başlıca kurbanı Mina Harker’ı, Reeves ise nişanlısını canlandırmıştı. 

Ryder, Gary Oldman’ın canlandırdığı Dracula’nın bir sıçan yığınına düştüğü sahne çekilirken, Coppola’nın kamera açısı dışarıda durup ikna edici bir şekilde ağlayabilmesi için kendisine tekrar tekrar, “Seni sokak kadını...” diye bağırdığını söyledi. Coppola hem oyuncu kadrosundaki erkek oyuncuları da bu hakaretlere dahil etmeye çalışmış.

The Sunday Times’a konuşan meşhur oyuncu, “Bu sahnede ağlamam gerekiyordu. Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu, tümü… Francis hepsine beni ağlatacak şeyler söyletmeye çalıştı ama Keanu katılmadı, Anthony de. Zaten işe yaramıyordu. ‘Cidden mi?’ diyordum. Daha ziyade tam tersi bi etkisi olmuştu” dedi.

Ryder, Coppola ile arasının bundan böyle iyi olduğunu lakin bu deneyimin Keanu Reeves ile aralarında uzun süreli bir dostluğun önünü açtığını belirtti.

İki oyuncu, Dracula filminden bu yana üç kez daha birlikte çalıştı. Ryder ve Reeves, 2006’da "A Scanner Darkly", 2009’da "The Private Lives of Pippa Lee", ve 2018’de ise "Destination Wedding" filmlerinde çalıştılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER