Yıldız Tilbe’nin Pahalı Yeni Hobisi “Yok Artık” Dedirtti

Sözleri ve davranışlarıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe’nin yeni hobisi sosyal medyada gündem oldu. sanatçı, pahalı terlikleri boyamaya başladı.

Yıldız Tilbe’nin Pahalı Yeni Hobisi “Yok Artık” Dedirtti

Sözleri, ilginç davranışlarıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe’nin yeni hobisi sosyal medyada gündem oldu. sanatçı, pahalı terlikleri boyamaya başladı.

Sosyal medyada her zaman yer bulan Yıldız Tilbe, bu sefer yeni hobisiyle konuşuluyor. Geçtiğimiz aylarda  Yıldız Tilbe filminin yapılması konusundaki görüşlerini dile getiren oyunu, “Beni kimse senaryolaştıramaz” sözleriyle yine çok konuşulmuştu. Pek çok GIF’e konu olan ünlü şarkıcı, özel hayatındaki her detayıyla dikkat çekiyor. Yıldız Tilbe’nin yeni hobisi de yine sosyal medyada gündem oldu.

30 bin TL’lik Terliklerini Boyadı

Geçtiğimiz günlerde renkli terlikleriyle sahne alan şarkıcının terlikleri dikkat çekmişti. Şimdi ise işin mutfağından yeni görüntüler paylaşıldı. Yıldız Tilbe’nin evinde terlik ve ayakkabılarını boyamaya başladığı ve bu yeni hobisinden de çok mutlu olduğu öğrenildi.

Yıldız Tilbe’nin Pahalı Yeni Hobisi “Yok Artık” Dedirtti

Konser için pahalı ayakkabılarıyla dikkat çeken Tilbe, bu konuda yeni bir hobisiyle konuşuldu. 30 bin TL değerindeki terliklerini kendisi boyayan Yıldız Tilbe, sonrasında ise 1500 TL değerinde ayakkabılarını boyadı.  Ayakkabılarını katman katman rengarenk boyayan Tilbe, 30 bin TL değerinde olan terliklerine acımadı. Ünlü bir markaya ait olan terliklerin son hali ise sosyal medyada geniş yer buldu.

Kuru Fasulye Yanıtı Konuşulmuştu

Şarkıcının geçtiğimiz günlerde yapıldığı açıklamalar da çok konuşulmuştu. Muhabirlerin onu mutlu eden şeylerin neler olduğu sorusuna yanıt veren  Yıldız Tilbe “kuru fasulye yerken mutluyum, taze fasulye yerken daha da mutluyum” demiş ve yemek konusundaki tercihleriyle de dikkat çekmişti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER