Ailesiyle tanışmaya giderken bunları sakın giymeyin!

Ailesiyle tanışmaya giderken bunları sakın giymeyin!

Ailesiyle tanışmaya giderken bunları sakın giymeyin!

Renklere dikkat

Böyle bir görüşme için en uygun ve risksiz görünen renk siyahtır. Ancak çok koyu renklerde kıyafet seçmek sizi sanki sakladığınız bir şeyler varmış ya da cenazeye gitmişsiniz gibi gösterebilir. Baştan aşağıya koyu renk giyinmek yerine araya uygun renklerde parçalar ekleyin. 


Uygun mekana uygun kıyafet

Görüşmeyi nerede yapacağınıza göre uygun kıyafetler giymeye çalışın. Örneğin Pazar kahvaltısına giderken gösterişli, aşırı yüksek, platform topuklu ayakkabılar tuhaf ve uygunsuz kaçacaktır. 


Güzel kokmayı abartmayın

Elbette erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışırken güzel kokmak isteyeceksiniz. Ancak parfümü çok abartırsanız anne babaların aklında kötü bir şekilde yer etmeniz çok olası. 


Makyaj

Canlı ve bakımlı görünmek için makyaj önemli bir detaydır. Sevgilinizin ailesine de bu şekilde görünmeniz doğru bir tercih. Ancak makyajınızı çok fazla abartmamanız gerektiğini söylememize gerek yoktur herhalde... 


Sportif görüneceğim derken...

Spor yaparken kullandığımız kıyafetleri gündelik hayatımızda da tercih eder olduk son zamanlarda. Ancak aile tanışmasına spor kıyafetlerle gitmek karşı tarafta özensiz, tembel ve bu buluşmaya önem vermiyormuşsunuz gibi algılanabilir. 


Tayt mı pantolon mu?

Tayt çok rahat ve gündelik hayatta en fazla kullandığımız kıyafetlerden birisi. Ancak siz yine de rahat bir jean ya da kumaş pantolon tercih etmeye bakın bizce.


Diskoya gider gibi olmaz!

Belki akşam görüşeceksiniz ya da aile buluşmasından sonra gece dışarı çıkacaksınız. Hal böyle de olsa siz gece dışarı çıkacakmış gibi giyinmemeye özen gösterin.


Gösterişli takılardan kaçının

Giysinizi tamamlayacak takıların sade, kibar ve zarif olmasına dikkat edin. Sallantılı büyük küpeler ve gösterişli kolyeler yerine minik inci küpeler ve kolyeler göze daha hoş görünecektir. 


Sıradışılığa dikkat

Dövmeler, piercingler, farklı modeldeki saçlar, kıyafetler....sizi siz kılan ve farklı gösteren özelliklerinizi sevdiğiniz de sevecektir. Ancak bunları ailesine göstermeden önce onlara biraz zaman tanıyın ve bir süre sonra açığa çıkarın. 


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER