Bebe bisküvili meyveli puding

Bebe bisküvili meyveli puding

Bebe bisküvili meyveli puding

Bebe bisküvili meyveli puding

Malzemeler: -Muz veya çilek, -1 su bardağı toz şeker, -1 paket vanilya, -1 çorba kaşığı nişasta, -2 yumurta sarısı, -3 çorba kaşığı un, -200 mililitre (1 kutu) krema, -1 adet en küçük paket bebe bisküvisi, -1 litre süt.



Yapılışı: -Bebe bisküvisini blender’da çekin veya iyice ezin. -Muz veya çileğinizi doğrayın. -Nişasta, yumurta, un, süt ve şekeri bir kapta pişirin. -Muhallebiyi ılımaya bırakarak vanilya ve krema ekleyerek karıştırmaya devam edin. -Kaselere pudinginizi koyun ve blender’da çektiğiniz bisküvileri üstüne ekleyin. -Meyveleri koyun ve tekrar bisküvi ekleyin. Tatlınız hazır!


Pudingli ekmek tatlısı

Malzemeler: -İnce kıyılmış badem ve Antep fıstığı, -2 paket vanilyalı puding, -1 su bardağı süt, -4 su bardağı vişne suyu, -1 paket tuzsuz etimek.



Yapılışı: -Bir tepsiye bir sıra etimek dizin. -Vişne suyunu, sütü, pudingi bir tencerede orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. -Yaptığınız karışımın bir kısmını etimeklerin üzerine dökün ve daha sonrasında etimeklerin üzerine dizin. -Kalan pudingi tekrardan üzerine dökün. -Bir süre dolapta soğutun; ardından ince kıyılmış Antep fıstığı ve bademi üzerine dökün.


Çilekli puding tatlısı

Malzemeler: -1 çorba kaşığı margarin, -1 paket vanilya, -Yarım su bardağı toz şeker, -2 kaşık tepeleme un, -500 gram çilek, -2 su bardağı süt



Yapılışı: -Çilekleri temizleyin ve bir tencerede şeker, un, süt ve nişastayı pişirin. -Kaynadıktan sonra yağı ekleyin ve bir süre pişirmeye devam edin. -Kaselere hazırladığınız pudingi dökün ve aralarına çilek koyun. -Kalan pudingi tekrardan kaselerinize boşaltın.


Vişneli puding tatlısı

Malzemeler: -1 paket vanilyalı puding, -400 mililitre vişne suyu, -Bir miktar hindistancevizi, -Bitter çikolata, -1 yemek kaşığı tereyağı, -1 tatlı kaşığı nişasta, -2 tatlı kaşığı un, -1 paket vanilya, -5 su bardağı süt



Yapılışı: -Vişne suyu, vanilyalı puding ve tereyağı dışındaki tüm malzemeleri bir kaba koyun. -Kabı kısık ateşte karıştırın ve kıvama getirin. -Kıvama geldiğinde tereyağını ekleyin ve muhallebi tepsisine dökün. -Başka bir kapta vişne suyu ve pudingi karıştırın. Bu vişne sosunu pudingin üzerine dökün. İsteğe göre hindistancevizi ve damla çikolata serpin.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER