Bilim kurgu

Bilim kurgu

Bilim kurgu

Bilim kurgu

Ana akım medyanın dikte ettiği popüler kültür yapımlarından ziyade alternatiflere yöneliyor. Bu onun yenilikten hoşlandığının belirtisi olabilir. Daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gitmeyi teklif edebilirsiniz.


Kişisel gelişim

Ya kendini geliştirmek istediği spesifik konular vardır ya da hayatta kendini ve durduğu yeri sorguladığı süreçten geçiyordur. Kendi hedeflerinizi paylaşarak gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.


Siyaset

Ruthledge, güncel siyaset olaylarının anlatıldığı kitapları okumayı tercih eden erkeklerin bilgi dağarcığını genişletmekten hoşlanan entellektüel yapıda bireyler olduğunu belirtiyor. Bugüne dek duymadığı bilgilerle onu etkileyebilirsiniz.


Korku

Muhtemelen hayatta risk almaktan hoşlanan maceracı yapıya sahip. Tabii yalnızca problem çözmekten hoşlanıyor da olabilir. Her iki ihtimalde de heyecan dozunun yükseldiği randevulara çıkmanızda fayda var.


Biyografi

Başka insanların düşünce yapılarını merak ediyor. Media Psychology Research Center'ın yönetici Psikolog Pamela Rutledge, bu durumun onun iyi dinleyici olduğuna işaret edebileceğini belirtiyor.


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER