Dantel tercih edin

Dantel tercih edin

Dantel tercih edin

Dantel tercih edin

Payetler yerine düz elbiselerinizi dantelle kombinlemek daha zarif bir şıklık yaratmanızı sağlayabilir, aynı zamanda göz alıcı görünmekten de vazgeçmek zorunda kalmazsınız.


Ayakkabı seçimine dikkat

Düğünler için topuklu ayakkabı tercih etmek giyeceğiniz şık abiyelerle daha düzgün bir birliktelik yaratır. Ancak uzun süre ayakta kalabileceğinizi ya da dans edebileceğinizi hesaba katarak mutlaka rahat bir model tercih etmelisiniz. 


Etek boyunu uzun tutun

Uzun eteklerle, daha klasik ve şık bir görünüm yaratmanız mümkündür. Kısa etek giydiğinizde rahat hareket edemeyecek, kendiniz kısıtlamış olacaksınız.


Siyah, güvenilir renk tercihi

Günlük hayatta çokça kullandığımız, zayıf göstermesinden zarif duruşuna kadar bir hayli işe yarayan siyah renk tercihi düğünlerde de iyi bir tercih haline gelir. 


Elbiseden şaşmayın

Pantolon, ceket, bluz, tulum gibi kombinler düğün için riskli tercihler olabilir. İyi kesimli bir elbise şık ayakkabılarla birleşerek her zaman sade ve şık görünecektir. (adL)


Beyaz, yasak renk!

Düğünlerde beyaz renkli kıyafet giymek  dünyanın hemen her köşesinde geline yapılan büyük bir saygısızlık olarak kabul edilir, elbisenizde renk tercihi yaparken bu bilgiyi asla es geçmeyin. 


Geline danışın

Elbisenizin rengi ya da modeli konusunda kararsız kaldığınızda geline danışmak iyi bir fikir olabilir. Sonuçta düğünün yeri, tarzı, havası gibi konularda en çok bilgiye o sahip olcak...



InStyle.com.tr


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 03:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER