Erkekler için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Erkekler için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Erkekler için burçlara göre sevgililer günü hediyeleri

Boğa burcu

Klasik ve rahatına düşkün boğa burcuna sevgililer gününde klasik hediyelerden vazgeçmeyin. Boğa erkeğine şık bir bay cüzdan,fular ve erkek akseusar setleri hediye edebilirsiniz. Tabiki bunun yanında hazırlayacağınız romantik bir müzik eşliğinde şık bir masa onu mutlu edebilir.


Aslan burcu

Havalı,gösterişi seven aslan burcu için hediye en zor kısımdır çünkü onlar ucuz ve sıradan hediyelerden kesinlikle hoşlanmazlar. Daima pahalı ve lüks hediyelerle mutlu olurlar. Şık puro setleri,isim yazılı kol düğmeleri,şık zippo çakmaklar ve pahalı ahşap satranç setlerini tercih edebilirsiniz.


İkizler burcu

Değişikliği ve yeniliği seven hediye konusunda da hiçbir zorluk çekmeyeceğiniz Her türlü hediyeye açık olan ikizler erkeğine şık bir gömlek,zeka oyunları,kol saatleri ve model arabaları hediye olarak tercih edebilirsiniz.


Koç burcu

Kendini sürekli ve enerji dolu hisseden koç burçları için alacağınız sevgililer günü hediyeleri kesinlike deli dolu hediyeler olmalıdır. Ve alacağınız hediyenin mutlaka yeni modaya ayak uydurması gerekmektedir. Arabalarına düşkün ise araba aksesuarları,model arabalar ve çakmak tarzı aksesuar hediyeleri onlar için ideal seçimler olacaktır.


Yengeç burcu

Sadık,duygusal ve romantik yengeç burcu için sevgililer gününde en kolay bulunacak hediyelerden olan romantik hediye seçenekleri en doğru tercih olacaktır. Hediye alacağınız erkek bir yengeç içerisinde resminizi koyabileceğiniz şık bir fotoğraf çerçevesi,atkı yada erkek cüzdanı alabilirsiniz.


Akrep burcu

Evine sadık,çekici ve bi okadar da gizemli olmayı seven akrep burçlarına sevgililer günü için siyah ve kırmızı renk tonlarında giyim ve aksesuarları tercih edebilirsiniz. Sevdiği kişiye sıkıca bağlı olan akrep erkeğine ise:sevgilinizin resmini koyabileceğiniz fotoğraf çerçeveleri, ilginç ürünlerden olan erkek berelerini ve maket gemi ya da arabaları sevgililer gününe en güzel hediye seçenekleri.


Terazi burcu

Yaşamları boyunca zarifliği ve şık olmayı kendilerine ilke edinen terazı burçlarına sevgililer gününde giyimle ilgili ürünler hediye olarak alınabilir. Hareketli ve sürekli seyahat etmekten hoşlanan terazi erkekleri için yanlarında taşıyabilecekleri bir mp3 player,Dolma kalem ve kaliteli giyim eşyaları ve aksesuarlarını tercih edebilirsiniz.


Oğlak burcu

Sorumluluk sahibi,ciddi ve herşeyi kuralına gören yaşayan oğlak burçları için sevgililer günü hediyesi seçiyorsanız, kesinlikle kullanışlı birşey olmasına dikkat edin. İçinde bulunduğu zamana ve gemişine çok fazla önem gösteren oğlak erkeklerine kol saatleri,satranç takımları ve çok şık fotoğraf çerçevesi hediye edebilirsiniz.


Yay burcu

Rahatına düşkün, maceracı, gezmeyi çok seven ve şakacı olan yay burçlarına en ideal hediye seçeneği ilginç hediye kategorisinde olan hediyelerdir. Yay erkeğine üzerine isimlerini yazdırabilecekleri çakıları,ilginç hediyelik eşyaları ve kutu oyunları hediye edebilirsiniz.


Başak burcu

Ayrıntıyı seven,titiz ve herşeyi eleştiren huyu olan başaklar için sevgililer günü hediyesi seçmek hiçte kolay değil. Fakat pratikliği ve kullanışlılığı seven başaklar için bu tarz hediyeler ile hediye seçiminizi kolaylaştırıyor. Başak erkeğine Lacivert rengi çok sevdiklerinden bu renk bir gömlek ya da kazak,teknolojiye olan düşkünlüklerinden teknolojik aletleri hediye olarak alabilirsiniz. 


Kova burcu

Özgür, Entellektüel ve kişilik sahibi kova burçlarına hediye seçerken alıcağınız hediyenin kesinlikle orjinal bir hediye olduğuna emin olmalısınız. Zekasını kullanmayı seven ve gök bilimine ilgisi olan kova erkeklerine bilim kurgu filmler ya da bilim kitapları, çok orjinal puro setleri,bilgisayar oyunları ve teleskop hediye edebilirsiniz.


Balık burcu

Duygusal ve hassas karaktere sahip olan balık burçlarına sevgililer günü hediyesi arıyorsanız,onların duygularına hitap edicek tarzda ürünleri seçmenizde yarar var. Müzik ve sanata olan eğilimleriyle dikkat çeken balık erkeklerine sevdiği müzik tarzına göre dvdler, müziği konu alan kitaplar,ilginç kupa bardakları tercih edebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER