Gülben Ergen'den Seda Sayan'a dost destek

Gülben Ergen'den Seda Sayan'a dost destek

Gülben Ergen'den Seda Sayan'a dost destek

Seda Sayan ve Grek müziğin ünlü sesi Cefi'nin düet yaptığı 'Seviyorum' adlı şarkı, müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Dinleyiciyle buluştuğu gün zirveye yerleşen şarkı, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Şarkı, dijital satış platformu Apple Music'de satışa çıktığı an itibariyle birinci sıraya yerleşti.

Sayan ve Cefi'nin, albümlerinin Yunanistan'daki tanıtım çalışmaları için önümüzdeki hafta Atina'ya gideceği öğrenilirken Seda Sayan'a en anlamlı destek can dostu Gülben Ergen'den geldi.

DÜŞMAN ÇATLATAN İSTİKRARLI, GERÇEK DOSTLUK

Seda Sayan'la olan dostluğu yıllar öncesine dayanan sanatçı Gülben Ergen; can dostunun yeni şarkısının yakaladığı büyük başarıya duyarsız kalmayarak sosyal medya hesabından şu sıcak, samimi ve duygusal mesajı paylaştı:



Seda Sayan bir takım kişilerce yoğun bir linç kampanyasına maruz bırakılan can dostu Gülben Ergen'e programında söz hakkı tanımış; "Ben herkes kendi kapısının önünü süpürsün mantığıyla düşünen bir kadınım ve yanındayım" diyerek Gülben Ergen'e destek olmuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Seda Sayan uzun yıllar önce TGRT'de büyük başarıyla sürdürdüğü sabah programını da Gülben Ergen'e emanet ederek muazzam bir dostluk örneği sergilemişti.



İki ünlü sanatçının parmak ısırtan ve düşman çatlatan dostlukları yıllardır hiç bozulmadan, tüm gerçekliği ve samimiyetiyle sürüyor...


Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER