Hayalinizdeki dudaklara kavuşmak için en ideal yöntemler

Hayalinizdeki dudaklara kavuşmak için en ideal yöntemler

Hayalinizdeki dudaklara kavuşmak için en ideal yöntemler

Dolgun dudaklar için uygulanan geçici botokslar tehlikeli sonuçlara sebep olabiliyor. Bu tıbbi müdahaleler yüzünden dolgun bir dudak sahibi olmak isterken, korkunç ve düzelmesi zor bir sonuçla karşılaşılaşabilir.



Eğer telafisi olmayan bu sonuçlara maruz kalmak istemiyorsanız şimdi öğreneceğiniz yöntemler sayesinde doğal yolla dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. 


Doğal yöntemler ve dudak büyütme

Dolgun dudaklara sahip olabilmek için doğal yollardan biri; biberiye yağı, nane yağı ve tarçın yağı uygulaması. Bu yağları ister tek başına isterseniz de karıştırarak kullanabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta bu karışımı ya gece yatmadan ya da güne başlamadan kullanmanız. 


Biberiye, nane ve tarçın yağları dudaklarınızın kan basıncını arttıracak ve hücrelerinizi uyandıracaktır. 

 


Bir diğer yöntem ise vicks (mentollü merhem). Dudaklarınıza vicks ya da vazelin gibi yoğun kıvamlı kremlerle bakım yapabilirsiniz. 


Kremle dudaklarınızı yumuşattıktan sonra diş fırçası ile hafifçe fırçalamayarak dudaktaki kanı hareketlendirir, olduğundan da dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.


Kozmetik ürünler yardımıyla dolgun dudaklar

Geçici yöntemlerden biri de kozmetik ürünler yardımıyla daha dolgun gösteren makyaj hilelerine başvurmaktır. Bu hileler makyajınızın daha güzel görünmesini hem de vurgulamak istediğiniz noktayı belirginleştirmenizi sağlar. Bu hileler sırasıyla...


Aydınlatıcı ve fondöten uygulama

Dudak makyajına başlamadan önce dudak üstündeki çukurunuzu aydınlatıcı ile çerçeveleyin. Böylece üst dudağunuzu daha hacimli göstermiş olacaksınız. 


Dudak çevrenizi aydınlık sağlayıcı ten renginden daha açık bir kalem yardımıyla çerçeve sürüp silin.


Genel bir makyaj yaptığınız dudağınıza uygulayacağınız fondöten ile dudağınızı pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz. Böylece rujunuz hem daha kalıcı olacak hem de pürüzsüz dudaklara sahip olmuş olacaksınız.  


Dudaklarınızın belirginleşmesini kolaylaştıran dokunuşlar

Dudak kalemini doğru uygulandığınızda dudakları daha belirgin ve dolgun gösterir. Dudak kaleminizi rujunuza uygun tonlarda seçmeniz yeterli. 


İnce dudaklara sahip kadınların ruj seçimi

Dudaklarınızın hatları ince ise koyu tonlardaki rujlar genelde son tercihiniz olsun. Açık renk rujlar koyu renklere oranla daha dolgun görünüm sağlar. Nude yani ten rengi tonlarında ruj kullanarak dudaklarınızı daha dolgun göstermenin hilelerini öğrenmek için tıklayın. 


Ekstra dolgunluk kazandıran parlatıcılar

Ruj sürme işleminizi tamamladıktan sonra hacim kazandırma aşamasının son durağı dudak parlatıcılarıdır. Dikkat edilmesi gereken en önemli unsur dudak parlatıcılarının ruju dağıtmaması için makyaj sabitleyici kullanmayı sakın ihmal etmeyin.


Bu uygulamalar dudaklarınızın hacim kazanarak daha dolgun görünmesini sağlayacaktır.

 


Tıbbi müdahaleler gözünüze ürkütücü geliyorsa kolayca uygulayabilirsiniz. Bu yöntemler geçici görünse de uygulama aşamasında daha hacimli ve seksi dudaklara sahip olabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER