Hobilerinizi sergilemekten çekinmeyin

Hobilerinizi sergilemekten çekinmeyin

Hobilerinizi sergilemekten çekinmeyin

Hobilerinizi sergilemekten çekinmeyin

Hobiler gerçekte kim olduğunuzu insanlara göstermenin en sağlıklı yollarındandır çünkü hayattaki birçok şeyin aksine hobilerinizi mecburiyetten değil özgür iradenizle seçersiniz. Eğer müzisyenseniz çaldığınız enstrümanları duvarınızda sergilemekten çekinmemelisiniz. Hiçbir ünlü ressamın tablosu sizin tarzınızı kendi yaptığınız çizimler kadar iyi anlatamaz. Aynı şekilde en sevdiğiniz yazarların fotoğraflarıyla dolu bir köşe, misafirinize sizin hakkınızda sayfalarca şey söyler.


Hikayesi olan eşyalar seçin

İnsanlar dünyaya hikayeler yaşamak ve başkalarının hikayelerinden bir şeyler öğrenebilmek için gelirler. Siz de mesela dedenizden kalan köstekli saati tavan arasındaki bir kutuda terk etmek yerine duvarınıza asmayı deneyin. Böylece ona her baktıkça gerçekten yaşanmış koca bir ömrün size miras bıraktıklarını hatırlayabilirsiniz. Hem böylelikle misafirlerinize anlatacak pek çok anınızı de hatırlarsınız.


Size özgü aranjmanlar hazırlayın

Evinizde, birbirleriyle bütünlük arz eden ve sizin hakkınızda bir şeyler anlatan eşyaları gruplayıp sergilediğiniz köşeler hazırlayabilirsiniz. Mesela Hindistan'a yaptığınız geziyi orada çektirdiğiniz fotoğraflar ve yanınızda getirdiğiniz birkaç eşyayı sergileyerek anlatmanız mümkün. Aynı şekilde hayatta sizi en çok etkileyen insanı anlatan aranjmanlar da yapabilirsiniz. Hayranlık duyduğunuz insanlar, misafirlerinize sizin hakkınızda çok şey söyleyecektir.


Sevdiğiniz bir sanat eseri satın alın

Bir tablonun sizin tarzınızı yansıtabilmesi için illa ki sizin tarafınızdan yapılmış olması şart değil. Sanat galerilerini gezin ve kendinizden bir şeyler bulabildiğiniz bir sanat eseri satın alıp evinizde sergileyin. Eğer bütçeniz elverişli ise her şeyiyle sizi anlatan bir sanat eseri de sipariş verebilirsiniz.


Kendi yaptığınız eşyaları kullanın

Evinizde kendi tarzınızı yaratmanız için en etkili yollardan biri kendi yaptığınız eşyaları kullanmaktır. Üstelik tarzınızı yansıtan kullanışlı bir kitaplık yapmak için çok yetenekli bir marangoz olmak zorunda da değilsiniz. İnternet, hemen hemen her eşyayı kendi tarzınızla inşa etmenin kolay yollarını bulabileceğiniz dipsiz bir kuyu. Misafirinize, bayıldığı o okuma koltuğunun dünya üzerinde sadece bir tane olduğunu söylemek size kendinizi ne kadar iyi hissettirecek, bir hayal edin!


Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER